Μπλόκο στη Νίκαια «βλέπουν» οι αγρότες

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2020 15:33

Η προοπτική ενός πανθεσσαλικού αγροτικού συλλαλητηρίου με τη συγκρότηση ενός δυναμικού μπλόκου στη Νίκαια Λάρισας, εξετάστηκε σε σύσκεψη συνδικαλιστών και αγροτών χθες το απόγευμα στο Βασιλί Φαρσάλων.

Σύσκεψη η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο της υλοποίησης των αποφάσεων της πανελλαδικής επιτροπής των μπλόκων. Η πρόταση η οποία συζητήθηκε είναι η δημιουργία ενός μπλόκου περί τα τέλη του μήνα (ίσως στις 27 με 28 Ιανουαρίου) και πάντως πριν την 1η Φεβρουαρίου, οπότε θα ξεκινήσει η φετινή έκθεση «Agrotica». Για τον σκοπό αυτό προτάθηκε και θα γίνει (γύρω στις 20 Ιανουαρίου), μια νέα πανθεσσαλική σύσκεψη στα Φάρσαλα, όπου και θα διερευνηθούν οι διαθέσεις των αγροτών, κυρίως από τις περιοχές των Φαρσάλων, του Πλατυκάμπου και του Παλαμά Καρδίτσας, περιοχές δηλαδή οι οποίες θα κληθούν να σηκώσουν το βάρος του μπλόκου, με τη συμμετοχή αγροτών και τρακτέρ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας, ακολουθούν ανάλογες συσκέψεις, σήμερα Παρασκευή στη Μηλέα Ελασσόνας (8 το βράδυ), αύριο Σάββατο στην Αγιά (στις 7.30 το βράδυ στην ταβέρνα «Χατζάκος»), στην Καλλιθέα Ελασσόνας την Κυριακή 12 Ιανουαρίου (στις 9 το βράδυ), στον Τύρναβο τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου (7 το βράδυ στο Εμμανουήλειο), στον Πλατύκαμπο την Τρίτη 14 Ιανουαρίου (7 το βράδυ στην αίθουσα του Συνεταιρισμού) και στη Νίκαια την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου στις 7 το βράδυ. Επίσης θα γίνουν περιοδείες σε χωριά του Νομού.

 

Φωτ. αρχείου

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

AYTOKINHTODROMOS AIGAIOY
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ΜΙΚΕΛ
Μείνε μαζί μας
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
CHIPITA
ASKLHPIEIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1