Προκηρύχθηκαν δύο θέσεις εργασίας στον ΤΟΕΒ Ενιπέα Φαρσάλων

ΒΟΗΘΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Απρ 2020 16:50

Ο Τ.Ο.Ε.Β. Ενιπέα Φαρσάλων προχωράει σε διαδικασία πρόσληψης προσωπικού για σύμβαση ορισμένου χρόνου, μιας (1) θέσης βοηθού λογιστή και μιας (1) θέσης υπαλλήλου γραφείου διάρκειας (5) μηνών, με τις αιτήσεις να πραγματοποιούνται έως τις 8 Μαΐου 2020 και τους υποψήφιους να λαμβάνουν αποδοχές ενιαίου μισθολογίου.

Τα απαραίτητα έγγραφα που θα πρέπει να συγκεντρώσουν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα εξής: Αίτηση διορισμού, τίτλο σπουδών, αντίγραφο ποινικού μητρώου τύπου Β΄(θα ζητηθεί αυτεπάγγελτα), πιστοποιητικό γεννήσεως.

Σαν προσόντα για τον διορισμό καθορίζονται τα παρακάτω: Να έχουν την ελληνική Ιθαγένεια, να έχουν πτυχίο (ΤΕ Λογιστικής και απολυτήριο Λυκείου αντίστοιχα για την θέση υπαλλήλου γραφείου), να έχουν γνώση Η/Υ, να έχουν εμπειρία σε αντίστοιχη θέση, να είναι μέλη ή τέκνα μελών του Οργανισμού, να είναι Δημότες του Δήμου Φαρσάλων, να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος και να μην έχουν υπερβεί το 65ο έτος της ηλικίας, να μην έχουν καταδικαστεί με ποινές που συνεπάγονται κατά νόμο στέρηση της ικανότητάς των για διορισμό ως δημόσιοι υπάλληλοι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 18 του Υ.Κ.

Η επιλογή θα γίνει με κριτήρια ΑΣΕΠ και οι επιτυχόντες θα λάβουν αποδοχές ενιαίου μισθολογίου. Για κάθε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του ΤΟΕΒ – Αθηνών 2 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24910-23043 στα Φάρσαλα.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
epimelitirio pyrkagies
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1