Εν αναμονή των αποφάσεων Βορίδη οι κτηνοτρόφοι για την ενίσχυση

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2020 18:41

Την τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει γνωστή η διαδικασία με την οποία θα ενισχυθούν οι αιγοπροβατοτρόφοι, όπως δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, καθιστώντας σαφές ότι τα χρήματα του κρατικού προϋπολογισμού θα τα

κρατάει για το μέλλον, καθώς η επιδημία δεν έχει τελειώσει. Πρώτη επιλογή του υπουργείου, δήλωσε απερίφραστα ο κ. Βορίδης, είναι να αξιοποιούνται ευρωπαϊκά χρήματα για την ενίσχυση των παραγωγών και να κρατάει τα ποσά του κρατικού προϋπολογισμού για το μέλλον, καθώς «η πανδημία δεν έχει τελειώσει, οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας δεν έχουν τελειώσει και επομένως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, προσεκτικοί, φειδωλοί, μετρημένοι με στοχευμένη χρήση των χρημάτων των φορολογουμένων και του προϋπολογισμού για να είμαστε αποτελεσματικοί στη στήριξη». Χαρακτήρισε μάλιστα τη στρατηγική που ακολουθεί το υπουργείο ως το «μοναδικό βιώσιμο σχέδιο προκειμένου να στηρίζουμε τους παραγωγούς μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass