Ενημέρωση για τα Σχέδια Βελτίωσης

ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2020 15:34

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας (ΔΑΟ) Π.Ε. Λάρισας με ανακοίνωσή της καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους εγκεκριμένους επενδυτές γεωργούς, κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους, προκειμένου να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εξελίξεις στα Προγράμματα των Σχεδίων

Βελτίωσης, Υπομέτρο 4.1 «Επενδύσεις στις αγροτικές εκμεταλλεύσεις, στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και στην Προστασία του Περιβάλλοντος» και των Νέων Γεωργών Υπομέτρο 6.1 του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας (ΠΑΑ) 2014-2020.
Όσον αφορά στα Σχέδια Βελτίωσης επισημαίνει ότι, έχει ανοίξει η βάση δεδομένων του Πληροφοριακού Συστήματος Κρατικών Ενισχύσεων (ΠΣΚΕ) για την υποβολή αίτησης πληρωμής και την οριστικοποίησή της (από Πέμπτη 24/9) συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Από την Τρίτη (22/9) θα δοθεί η δυνατότητα για την υποβολή αίτησης τροποποίησης και μετά από λίγες μέρες θα υπάρχει η δυνατότητα οριστικοποίησης και προσκόμισης των αιτημάτων στην υπηρεσία μας.
Σχετικά με τους εγκεκριμένους του Προγράμματος των Νέων Γεωργών, η δυνατότητα υποβολής τελικής αίτησης πληρωμής (μέσω του ΠΣΚΕ) θα ολοκληρωθεί εντός του φθινοπώρου. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι νέοι γεωργοί και Γεωπόνοι - σύμβουλοι να διευκολύνουν τους επιτόπιους και διοικητικούς ελέγχους ώστε η διαδικασία ολοκλήρωσης πληρωμής και υποχρεώσεων που απορρέουν από το πρόγραμμα να περατωθεί έγκαιρα.
Σχετική ενημέρωση θα βρείτε στον διαδικτυακό τόπο της Περιφέρειας Θεσσαλίας www.thessaly.gov.gr, τον διαδικτυακό τόπο του ΥΠΑΑΤ www.minagric.gr
Επίσης για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο 3.2 ισόγειο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας (Καλλισθένους και Θεοφράστου) στα τηλέφωνα 2413-511, 134-137 και 125.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
VOLTERRA

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1