Οι υποψήφιοι για τη Διεπαγγελματική Βάμβακος

Ποιοι θεωρούνται φαβορί - Η στάση Λαρισαίων συνεταιριστών

Δημοσίευση: 21 Δεκ 2020 19:33

Στις 10 Δεκεμβρίου έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων των συνεταιριστών για τη Διεπαγγελματικη Οργάνωση Βάμβακος, με την κάθε υποψηφιότητα να συνοδεύεται από συγκεκριμένο αριθμό υπογραφών μελών του εκάστοτε Συνεταιρισμού.

Βάσει καταστατικού στη νέα θητεία η θέση του προέδρου θα δοθεί στους συνεταιριστές, ενώ μέχρι τώρα την κατείχε ο εκπρόσωπος των εκκοκκιστών, Βασίλης Μάρκου. Η Γενική Συνέλευση της ΔΟΒ έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιανουαρίου στη Λάρισα, αν και λόγω κορονοϊού όλα είναι στον αέρα και στο πλαίσιο αυτό θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου 9μελούς Διοικητικού Συμβουλίου.
Σε επίπεδο Κεντρικής Ελλάδας θα παραμείνουν στη νέα ΔΟΒ ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Τρικάλων Αχιλλέας Λιούτας, ο πρόεδρος του νυν Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαμίας Θ. Παπαθανασόπουλος, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Νέα Ένωση» Καρδίτσας Βασίλης Γιαννάκος και  το μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών Γιώργος Καραΐσκος. Φαβορί για την προεδρία της Οργάνωσης είναι ένας εκ των δύο πρώτων, καθότι πρόεδροι συνεταιρισμών. Κάποιοι πάντως Λαρισαίοι συνεταιριστές προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι των υποψηφιοτήτων, όμως γρήγορα απογοητεύτηκαν και υποχώρησαν, κάνοντας λόγο για καθεστωτικές νοοτροπίες και κλειστές διαδικασίες που δεν έσπαγαν με τίποτα.   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass