Πιστοποιημένο πρόγραμμα για τις εξαγωγές

Δημοσίευση: 16 Μαρ 2021 16:02

«ΑGRIFOOD EXPORTS 360o» είναι το πρώτο εξειδικευμένο και πιστοποιημένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης στην Ελλάδα, για εξαγωγές αγροδιατροφικών προϊόντων που υλοποιείται για δεύτερη χρονιά από τον οργανισμό «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά», μέσω της ιδρυτικής δωρεάς του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται επίσης από χορηγία της Πρεσβείας των Η.Π.Α., υποστηρίζεται θεσμικά από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων (ΣΕΒΕ) και βρίσκεται υπό την αιγίδα του Enterprise Greece. Αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο για επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων και συνεταιρισμών, αλλά και παραγωγούς που επιθυμούν να προωθήσουν αποτελεσματικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στις αγορές του εξωτερικού. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο online πρόγραμμα 78 ωρών που θα μεταφέρει στους συμμετέχοντες με διαδραστικό τρόπο και μέσα από καλές πρακτικές και παραδείγματα της αγοράς, ένα ευρύ φάσμα θεματικών, προσανατολισμένο στις απαιτήσεις των αγορών του εξωτερικού. Περιλαμβάνει ενότητες που αφορούν, μεταξύ άλλων, τις προϊοντικές και τεχνολογικές απαιτήσεις των εξαγωγών, τις στρατηγικές marketing, την έρευνα αγοράς και την προσέγγιση πελατών αλλά και τις διαδικαστικές απαιτήσεις της εξαγωγικής διαδικασίας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να διαθέτουν καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καθώς κάποιες από τις ενότητες, θα υλοποιηθούν στα αγγλικά, από ξένους εκπαιδευτές. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κατάρτισης αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων και απαιτεί την καταβολή διδάκτρων, ενώ παράλληλα θα δοθούν και δέκα υποτροφίες σε νέους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του κλάδου της αγροδιατροφής, των οποίων η επιχείρηση έχει έδρα σε παραμεθόρια, ορεινή ή νησιωτική περιοχή της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους μέχρι τις 22 Μαρτίου. Πληροφορίες στο site του Ιδρύματος Στ. Νιάρχος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass