Συνδεδεμένες ενισχύσεις: Ικανοποίηση ΝΔ για μέτρα Αραμπατζή

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2021 14:00

Την παράταση έως το τέλος του 2021 της ρύθμισης που θέσπισε και εφάρμοσε για πρώτη φόρα το 2020 η Κυβέρνηση της ΝΔ, βάσει της οποίας οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες και κτηνοτρόφοι μπορούν να παίρνουν δάνεια, χορηγήσεις και πιστώσεις από το τραπεζικό σύστημα, μέχρι 25.000 ευρώ, χωρίς ασφαλιστική ενημερότητα, χαιρετίζουν με κοινή ανακοίνωσή τους, ο συντονιστής Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας, κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης και ο τομεάρχης Αγροτικών Φορέων της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας Ν.Δ., κ. Μίλτος Μπασδάνης.


Τα δύο «γαλάζια» στελέχη κάνουν ιδιαίτερη αναφορά στη δήλωση της υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κας Φωτεινής Αραμπατζή, η οποία, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε και την καταβολή μια σειράς πληρωμών ενισχύσεων, εντός της εβδομάδας, που αφορά στα πρωτεϊνούχα κτηνοτροφικά και σανοδοτικά ψυχανθή συνολικού ποσού 950.000 ευρώ.
«Αν σε αυτά τα λεφτά συνυπολογιστούν τα 50,4 εκατ. από τους 5 πρώτους γύρους της Επιστρεπτέας και μη Επιστρεπτέας Προκαταβολής και τα 29,9 εκατ. ευρώ που έλαβαν οι αιγοπροβατοτρόφοι επιπλέον ως ενίσχυση για την απώλεια εισοδήματος λόγω κορονοϊού, αποδεικνύεται έμπρακτα, ότι η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπ. Λιβανός, με τα στελέχη του Υπουργείου, είναι και θα συνεχίσουν να βρίσκονται πάντα στο πλευρό των αγροτών και των κτηνοτρόφων» καταλήγουν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1