Σε εκκρεμότητα η ενίσχυση για Απόσταξη Κρίσης

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2021 18:45

Σε 9.000.000 ευρώ ανέρχεται το νέο Πρόγραμμα Απόσταξης οίνου για το έτος 2021, που ως στόχο έχει την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης από την πανδημία. Με απόφαση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιου Λιβανού και της υφυπουργού Φωτεινής

Αραμπατζή, από τα διαθέσιμα κονδύλια του «Εθνικού Προγράμματος Στήριξης Αμπελοοινικού Τομέα 2019-2023» διατίθενται 4.050.000 ευρώ και μέσω Εθνικής Συμμετοχής διατίθενται 4.950.000 ευρώ. Ήδη η απόφαση της ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ έχει προωθηθεί στον αρμόδιο υφυπουργό Οικονομικών κ. Απ. Βεσσυρόπουλο προς υπογραφή, ώστε μετά την έκδοση της ΚΥΑ, οι υπηρεσίες να είναι έτοιμες να δεχθούν αιτήσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Απόσταξης εντός των προβλεπομένων ημερομηνιών. Η Γενική Διεύθυνση Τροφίμων του ΥΠΑΑΤ έχει ορίσει ως ημερομηνία έναρξης υποβολής αιτήσεων την 23η Ιουλίου 20121. Λίγες μέρες πριν η ΚΕΟΣΟΕ μαζί με τους προέδρους συνεταιρισμών και της ΕΔΟΑΟ διαμαρτύρονταν ότι παρά τις υποσχέσεις κυβερνητικών στελεχών, δεν υπήρχε «λευκός καπνός» στο σκέλος της χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό του έκτακτου μέτρου της Απόσταξης Κρίσης, μέτρο το οποίο έχει αποφασίσει να ενεργοποιήσει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass