Νέες αυξήσεις στις τιμές του γάλακτος

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2021 16:37

Πληθαίνουν οι συμφωνίες μεμονωμένων παραγωγών, αλλά και κτηνοτροφικών συνεταιρισμών με γαλακτοβιομηχανίες για το πρόβειο γάλα. Οι περισσότεροι κτηνοτρόφοι εκτιμούν ότι μπορεί να ανεβεί κι άλλο η τιμή το επόμενο διάστημα. Έτσι μέχρι σήμερα κλείστηκε συμφωνία με τιμή 1,25

ευρώ το κιλό για το πρόβειο γάλα από τον Συνεταιρισμό Αιγοπροβατοτρόφων Ελασσόνας (ΓάλαΕλάς) με την εταιρεία Μπίζιος. Το deal προβλέπει την απορρόφηση 4.000 τόνων γάλακτος κι ακολούθησε η συμφωνία που έκλεισε ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Κτηνοτρόφων Λιβαδίου Ελασσόνας με την εταιρεία Κολιός στην τιμή 1,20 ευρώ το κιλό. Ο Συνεταιρισμός Αιγοπροβατοτρόφων Καρυάς Ελασσόνας έκλεισε επίσης συμφωνία με την εταιρεία Μπίζιος για το πρόβειο γάλα στην τιμή των 1,20 ευρώ το κιλό. Τη Δευτέρα 23 Αυγούστου, κλείδωσε μια ακόμα συμφωνία, μεταξύ της Ομάδας Κτηνοτρόφων Ολύμπου από τα Καλύβια Ελασσόνας και της εταιρείας Μπέλας. Η συμφωνία αφορά στη γαλακτοκομική περίοδο, που ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου και συγκεκριμένα 2.000 τόνους γάλακτος, με την τιμή στα 1,22 ευρώ το κιλό. Σίγουρα αναμένονται κι άλλες συμφωνίες εταιρειών ακόμα και με μεμονωμένους προβατοτρόφους και τιμές από 1,17 έως και 1,24 ευρώ ανά κιλό, για τη νέα σεζόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass