ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΟΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Έτοιμες οι καταστάσεις δικαιούχων της νιτρορύπανσης

* Στον ΟΠΕΚΕΠΕ η λίστα δικαιούχων προγράμματος γαιών

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2014 11:05 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 16:38

 Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 2.1 «Προστασία των ευαίσθητων στα νιτρικά περιοχών» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2012 (νέα πενταετία και διετής παράταση) και θα αναρτηθούν στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας. Για τους δικαιούχους της πενταετίας υπολογίστηκε συνολικά το ποσό ενίσχυσης των 2.889.962,23 ευρώ για 733 από τους 1003 δικαιούχους, ενώ 270 δικαιούχοι φέρουν μηδενικό ποσό ενίσχυσης. Για τους δικαιούχους διετούς παράτασης υπολογίστηκε συνολικά το ποσό ενίσχυσης των 1.333.244,35 ευρώ για 453 από τους 566 δικαιούχους, ενώ 113 δικαιούχοι φέρουν μηδενικό ποσό ενίσχυσης. Οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι που φέρουν μηδενικό πόσο ή κυρώσεις μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από Τρίτη 26 Αυγούστου έως Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Λάρισας, Ηρ. Πολυτεχνείου 169 και Κουτσούμπα, στο γραφείο πρωτοκόλλου της υπηρεσίας στον 3ο όροφο.

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Λάρισας επισημαίνει ότι «οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δεν θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο. Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους».

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΕ ΠΡΙΝΙΑ-ΠΛΑΣΙΑ

Στο μεταξύ χθες Παρασκευή εστάλησαν στον ΟΠΕΚΕΠΕ της Αθήνας καταστάσεις πληρωμής του προγράμματος «Μακροχρόνια Παύση Εκμετάλλευσης Γεωργικών Γαιών» για το έτος εφαρμογής 2013. Δικαιούχοι του προγράμματος είναι από την περιοχή Πρινιάς και Πλασιάς. Εστάλησαν για πληρωμή 34 δικαιούχοι που έχουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ποσό πληρωμής 157.739,48 ευρώ και 36 δικαιούχοι με θαμνολιβαδικές εκτάσεις με ποσό πληρωμής 133.324,09 ευρώ. Όσοι δικαιούχοι δεν εστάλησαν έχουν εκκρεμότητες λόγω διοικητικών πράξεων. Το ποσό ενίσχυσης είναι για καλλιεργήσιμες εκτάσεις 69,55 ευρώ/στρέμμα και για θαμνολιβαδικές εκτάσεις 21,78 ευρώ/στρέμμα.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass