Καλή τιμή, πολλά τα έξοδα

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΕ ΒΑΜΒΑΚΟΧΩΡΑΦΑ

Δημοσίευση: 08 Οκτ 2021 15:20

Ο τομέας Αγροτικού της Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας με επικεφαλής τον πρόεδρό της, Χρήστο Καπετάνο και τους συντονιστές Δημήτρη Λεωνιδάκη και Μίλτο Μπασδάνη, πραγματοποίησαν επισκέψεις σε χωράφια βαμβακοκαλλιεργητών σε Λάρισα και Κιλελέρ, όπου έχει ήδη ξεκινήσει η συγκομιδή του βαμβακιού και συζήτησαν επιτόπου με τους αγρότες για την προοπτική της καλλιέργειας.


Μετά τις συναντήσεις αυτές ο κ. Καπετάνος δήλωσε: «Ο πρωτογενής τομέας στην πατρίδα μας και ειδικά η καλλιέργεια του βαμβακιού αποτελούν την καρδιά της Ελληνικής οικονομίας. Επισκέφτηκα, μαζί με τον τομέα Αγροτικού της ΔΕΕΠ Λάρισας της ΝΔ (Δ. Λεωνιδάκης, Μ. Μπασδάνης), παραγωγούς σε χωριά των Δήμων Λαρισαίων και Κιλελέρ που τώρα ξεκίνησαν να μαζεύουν το βαμβάκι από τα χωράφια τους. Το κλιμάκιο διαπίστωσε ότι φέτος η τιμή του προϊόντος είναι πολύ καλή, πολλά ωστόσο είναι και τα έξοδα του προϊόντος.
Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να στηρίζει εμπράκτως τους αγρότες και τους βαμβακοκαλλιεργητές και έχουμε ήδη ξεκινήσει ως Δ.Ε.Ε.Π. Λάρισας σε συνεργασία με τη γραμματέα Αγροτικού της ΝΔ, Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, μια προσπάθεια βελτίωσης των όρων καλλιέργειας του πολύ σημαντικού αυτού προϊόντος, που ευελπιστούμε σύντομα να αποδώσει καρπούς».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass