Το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση της διαβούλευσης για τη νέα ΚΑΠ 2023-2027

Δημοσίευση: 29 Νοε 2021 18:08

Με αφορμή την ψήφιση και από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο των τριών κανονισμών της νέας ΚΑΠ 2023-2027, σε συνέχεια της πολιτικής συμφωνίας του Συμβουλίου Υπουργών του Ιουνίου, ο γ.γ. Κώστας Μπαγινέτας προσδιόρισε το χρονοδιάγραμμα για την

ολοκλήρωση της διαβούλευσης. «Αναμένουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα και τη δευτερογενή σχετική νομοθεσία, την οποία θα λάβουμε υπόψη για την ολοκλήρωση του Στρατηγικού μας Σχεδίου, το οποίο και θα καταθέσουμε προς έγκριση έως το τέλος Δεκεμβρίου. Ολοκληρώνουμε τη διαβούλευση με τους εκπροσώπους του πρωτογενούς τομέα σε όλη τη χώρα. Στη συνέχεια θα γίνει ενημέρωση της αρμόδιας Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου του Κοινοβουλίου και μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου το κείμενο του Στρατηγικού μας Σχεδίου θα είναι σε εθνική διαβούλευση, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να καταθέσει τις προτάσεις του. Για τα σημεία που έχουν παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, όπως οι ορισμοί, τα οικολογικά σχήματα και τα καθεστώτα των συνδεμένων ενισχύσεων, τα οποία και αποτελούν πρόταση του Συμβούλου για το Στρατηγικό Σχέδιο, αναμένουμε επιπλέον προτάσεις και παρατηρήσεις από τους ενδιαφερόμενους φορείς και εκπροσώπους τους. Μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου προσβλέπουμε στη συμμετοχή όλων, έτσι ώστε στη συνέχεια, λαμβάνοντας υπόψη και τις παρατηρήσεις που θα κατατεθούν, να καταλήξουμε δημοκρατικά και συλλογικά στο τελικό μας σχέδιο που θα υποβληθεί για έγκριση στην Ε.Ε.» κατέληξε ο κ. Μπαγινέτας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass