Εδώ Νίκαια...

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2022 18:41
«Μπαρούτι» έχει γίνει πολλές φορές με τη σκληρή στάση της ΕΛ.ΑΣ. ο Κ. Τζέλλας. «Μπαρούτι» έχει γίνει πολλές φορές με τη σκληρή στάση της ΕΛ.ΑΣ. ο Κ. Τζέλλας.

Πολυήμερη ήδη η παραμονή των αγροτών στο μπλόκο της Νίκαιας, χωρίς, ωστόσο, σημάδια κούρασης και απογοήτευσης. Μια κι όλοι καταλαβαίνουν πως «χωρίς αγώνα, τίποτα δεν κερδίζεται». Και η «ΕτΔ» σταθερά παρούσα, καταγράφοντας την καθημερινότητα, τους προβληματισμούς

και τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Το κουαρτέτο του μπλόκου της Νίκαιας σε πλήρη διάταξη, μάχιμο και αντιπροσωπευτικό. Ρίζος Μαρούδας από Λάρισα, Σωκράτης Αλειφτήρας από Φάρσαλα, Στέλιος Τσικριτσής από Τύρναβο και Κώστας Τζέλλας από Καρδίτσα.

AGROTES13.jpg

Μπορεί τα συγκεκριμένα σύννεφα να έχουν απλωθεί πάνω από το μπλόκο της Νίκαιας, όμως πιο μαύρα σύννεφα φαίνεται να έχουν συγκεντρωθεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στην Αθήνα, μετά την ανάπτυξη των μπλόκων στη χώρα, τα οποία ξεφυτρώνουν το ένα μετά το άλλο.

AGROTES14.jpg

Τρακτέρ παντός είδους μπορεί να διαπιστώσει κανείς στο μπλόκο της Νίκαιας. Μικρά, μεγάλα, σκεπαστά και ξεσκέπαστα, όλα με τον ίδιο σκοπό: Να πιέσουν την Κυβέρνηση, ώστε ο εφοδιασμός τους με πετρέλαιο και καύσιμα να γίνεται πιο εύκολα σε σχέση με το σήμερα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass