«Επιστρέφει» στη Λάρισα η «Agrothessaly»

ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝO ΜΑΡΤΙΟ * ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΘ HELEXPO

Δημοσίευση: 12 Οκτ 2022 15:10

Στη διοργάνωση της έκθεσης «Agrothessaly» στις αρχές του ερχόμενου Μαρτίου, προχωρούν ο Δήμος Λαρισαίων και η ΔΕΘ Helexpo. H έκθεση που διοργανώνεται εκ νέου, μετά την περίοδο της πανδημίας, θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Μαρτίου του 2023.


Θέματα που αφορούν στη διοργάνωση συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν την Παρασκευή ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΘ HELEXPO, κ. Κυριάκο Ποζρικίδη και τον γενικό διευθυντή Αλέξη Τσαξιρλή.
Σημειώνεται ότι η επικείμενη διοργάνωση της Agrothessaly το 2023, θα είναι η τρίτη. Η πρώτη έκθεση που αποτελεί την εξέλιξη της Γεωργικής, Κτηνοτροφικής και Περιβαλλοντικής Εκθεσης Λάρισας, πραγματοποιήθηκε το 2017, η δεύτερη το 2019, πριν προκύψει η υγειονομική κρίση.
Η Agrothessaly είχε στεφθεί με επιτυχία αφού στις προηγούμενες εκθέσεις συμμετείχαν όλες οι μεγάλες εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων και εξοπλισμού, καθώς και ιδιαίτερα σημαντικές εταιρείες του αγροτοδιατροφικού τομέα, ενώ το 2019 την έκθεση είχαν επισκεφθεί περισσότεροι από 43.000 επισκέπτες από τη Λάρισα, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass