Να αυξηθούν τα κονδύλια για τη στήριξη παραγωγών

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Δημοσίευση: 12 Νοε 2022 16:10

Συνάντηση με τα στελέχη της Μονάδας Αγροτικής Ανάπτυξης της Μόνιμης Ελληνικής Αντιπροσωπείας (ΜΑΕΕ) στην Ευρωπαϊκή Ένωση στις Βρυξέλλες πραγματοποίησε ο βουλευτής Λαρίσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. κ. Βασίλης Κόκκαλης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Κόκκαλης αντάλλαξε απόψεις για το μέλλον της ελληνικής αγροτικής παραγωγής και στα ευρωπαϊκά σχέδια των διαπραγματεύσεων ζητώντας την αύξηση των ευρωπαϊκών κονδυλίων για τη στήριξη των παραγωγών -εκτός ΚΑΠ- από τη διεθνή οικονομική κρίση, λόγω μη διάθεσης προϊόντων όπως μήλα, κάστανο, αμύγδαλα, αχλάδι και άλλα οπωροφόρα. Από το πρόσφατο πακέτο των 28 εκατομμυρίων ευρώ, ο νομός Λάρισας δεν «είδε» ούτε ένα ευρώ. Ο πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων τόνισε στα μέλη της ελληνικής Αντιπροσωπείας πως διαφώνησε με τον χειρισμό της ελληνικής κυβέρνησης για την απώλεια της συνδεδεμένης ενίσχυσης στα μήλα και στα κελυφωτά. Επίσης, ζήτησε την ομαλή μετάβαση στην πράσινη συμφωνία. «Κρίνω πλέον επείγουσα και επιτακτική την ανάγκη ενημέρωσης του αγροτικού κόσμου για τη νέα ΚΑΠ και σε αυτήν την κατεύθυνση θα εργαστώ το προσεχές διάστημα», τόνισε ο κ. Κόκκαλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass