Συνέδριο για τα οπωροκηπευτικά στο Βόλο

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2015 12:06

 

Τη Δευτέρα 28 και Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015 διεξάγεται στο ξενοδοχείο ValisResort στην Αγριά Βόλου το 27ο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών από τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Τ.Ε.Ι. Θεσσαλίας.

Η Ελληνική Εταιρεία της Επιστήμης των Οπωροκηπευτικών είναι η αρχαιότερη Ελληνική επιστημονική εταιρεία της γεωπονικής επιστήμης με ανά διετία διοργάνωση πανελληνίων συνεδρίων σε διαφορετική περιοχή της χώρας. Εφέτος στο συνέδριο στο Βόλο θα συμμετάσχουν με προφορικές και γραπτές παρουσιάσεις πολλοί επιστήμονες της Ελλάδας και Κύπρου που ασχολούνται με τη δενδροκομία, λαχανοκομία, ανθοκομία, αρχιτεκτονική τοπίου, αμπελουργία και αρωματικά-φαρμακευτικά φυτά.

Θα παρουσιαστούν οι πιο πρόσφατες ερευνητικές δραστηριότητες και καινοτομίες στα ανωτέρω αντικείμενα από καθηγητές, ερευνητές, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές και ιδιώτες στα ανωτέρω αντικείμενα, που σχετίζονται με την καλλιέργεια, παραγωγή – συντήρηση – μεταποίηση των οπωροκηπευτικών και διαχείριση του περιβάλλοντος. Ανάμεσα σε ποικίλα θέματα υπάρχουν εργασίες για τα ευρέως διαδεδομένα αλλά και τα καινοτόμα καλλιεργούμενα είδη και τα προϊόντα τους, καθώς και τη σχέση καλλιέργειας και αστικού και αγροτικού περιβάλλοντος. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου http://27eeeo.agr.uth.gr/και από τον καθηγητή Γεώργιο Νάνο στο gnanos@agr.uth.gr Η καρδιά των δυναμικότερων κλάδων του πρωτογενούς τομέα θα χτυπά σε λίγες ημέρες στο Βόλο!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

SYNETAIRISTIKH TRAPEZA
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1