ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΕΡΑΚΟΥΔΗ-ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Eξαίρεση κατεδάφισης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων

Δημοσίευση: 14 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:51

Το θέμα της εξαίρεσης κατεδάφισης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων που ανεγέρθησαν μέχρι 29/3/2003 τέθηκε από τον πρώην υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Αστέριο Ροντούλη στη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη, την οποία επισκέφθηκε το πρωί .

Η Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μετά από σύσκεψη , παρουσία των αρμόδιων Υπηρεσιακών παραγόντων, δήλωσε πως θα εξετάσει θετικά το αίτημα, προκειμένου να επιλυθεί γρήγορα, ένα μεγάλο θέμα που ταλαιπωρεί εκατοντάδες οικογένειες κτηνοτρόφων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, γεγονός που θα δώσει τη δυνατότητα ηλεκτροδότησης των εγκαταστάσεων και πραγματοποίησης των επενδύσεων από την πλευρά τους.

Παρών στη συνάντηση ήταν εκτός του κ. Ροντούλη, ο κ. Κουλουκτσής, πρώην Προϊστάμενος Ζωικής Παραγωγής και Αλιείας στην Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλίας.

Συζητήθηκε επίσης το θέμα του Φωτοβολταϊκού Πάρκου στην περιοχή του Δαμασίου.

Για το θέμα αυτό, σε δηλώσεις του, ο κ. Ροντούλης εξέφρασε την υποστήριξη του στις προσπάθειες που καταβάλει η Γενική Γραμματέας, προς όφελος των εκατοντάδων κτηνοτροφικών οικογενειών της περιοχής, οι οποίες χρειάζονται τη βοσκίσιμη έκταση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1