Ο Χρήστος Σιδερόπουλος πρόεδρος της νέας Ένωσης

Δημοσίευση: 15 Μαρ 2013 2:00 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 14:53

Ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας Χρήστος Σιδερόπουλος είναι ο νέος πρόεδρος του πρωτοβάθμιου αγροτικού συνεταιρισμού «η νέα Ένωση», καθώς συνεδρίασε η νεοεκλεγείσα διοίκηση και συγκροτήθηκε σε σώμα.

Έτσι το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής: Πρόεδρος Χρήστος Σιδερόπουλος, αντιπρόεδρος Δημήτρης Ζαφειρούλης (Ελευθέριο), γραμματέας Γκανάτσιος Γιώργος (Αμυγδαλή), ταμίας Κώστας Καραλάιος (Μαυροβούνι) και μέλη οι κ.κ. Καραίσκος Γιώργος (Φαλάνη) Νούλας Νίκος (Νέσσωνας), Ντάτσιος Γιώργος (Νίκη), Θόδωρος Σουλούκος (Αγία Παρασκευή), Χρ. Μπόλιας (Μακρυχώρι).

Η νέα διοίκηση έπιασε ήδη δουλειά, καθώς χθες οι κ.κ. Σιδερόπουλος, Ζαφειρούλης βρέθηκαν στην Αθήνα και συναντήθηκαν με εκπροσώπους της ΠΑΣΕΓΕΣ για την διενέργεια του ΟΣΔΕ από την «νέα Ένωση», ενώ είχαν συνάντηση γνωριμίας και με τον νέο διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Παπασίδη. Επόμενος στόχος της η έναρξη ενημερωτικών επαφών στα χωριά για την νέα ΚΑΠ, ενώ με ικανοποίηση οι διοικούντες διαπιστώνουν πως οι εγγραφές νέων μελών στον συνεταιρισμό συνεχίζονται και μετά τις εκλογές.

Το μεγάλο στοίχημα της διοίκησης είναι η άμεση δημιουργία και λειτουργία των Ομάδων Παραγωγών με σειρά προτεραιότητας τις ΟΠ Βαμβακιού (υπεύθυνος Δημ. Ζαφειρούλης), Δημητριακών (ο υπεύθυνος θα οριστεί στην συνεδρίαση της Τρίτης), Λαδιού-Ελιάς, Ξηρών Καρπών και Βιομηχανικής Τομάτας.

Σύμφωνα με τον κ. Σιδερόπουλο «ο νέος συνεταιρισμός θα λειτουργήσει σε τελείως διαφορετικά πρότυπα από την ΕΑΣ Λάρισας. Δεν θα επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Άλλωστε δεν μας το επιτρέπει και ο νέος Νόμος 4015. Στόχος μας οι Ομάδες Παραγωγών να καταστούν βιώσιμες και μέσα στην επόμενη διετία να πετύχουν τον απαιτούμενο κύκλο δραστηριοτήτων (τζίρος), ώστε να περάσουμε με επιτυχία τον σχετικό έλεγχο. Η κάθε Ομάδα Παραγωγών θα έχει την δική της συνέλευση και διαχειριστική ομάδα. Πιστεύω πως η εμπειρία μας και η όρεξη για δουλειά γρήγορα θα φέρουν θετικά αποτελέσματα».

                                               
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

AYTOKINHTODROMOS AIGAIOY
ΕΔΑ ΘΕΣΣ
INTERCOMM FOODS
ΜΙΚΕΛ
Μείνε μαζί μας
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
CHIPITA
ASKLHPIEIO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1