Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 23/2 ΣΤΟ AEL F.C. ARENA Ο ΦΕΤΙΝΟΣ 45ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΣΛ

Βρέθηκε η χρυσή τομή

Δημοσίευση: 18 Φεβ 2016 9:43

 

Το ΔΣ της ΕΠΣΛ και η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, θέλοντας να δώσουν ιδιαίτερη λαμπρότητα στον τελικό του Κυπέλλου και ικανοποιώντας την επιθυμία και των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων, εξασφάλισε από τη «Γήπεδο Α.Ε.» τη διάθεση του AEL F.C. ARENA για τη διεξαγωγή του τελικού την ερχόμενη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15.00.

Ως γνωστό, το βαρύτιμο Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Λ. θα διεκδικήσουν δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής κατηγορίας, οι Αχιλλέας Φαρσάλων και Απόλλωνας Λάρισας (η αναφορά των ομάδων του τελικού γίνεται σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε για την ανάδειξη του τυπικά γηπεδούχου), σε μια αναμέτρηση που σίγουρα θα είναι αμφίρροπη και αναμένεται να παρακολουθήσουν, εκτός από τους πολυπληθείς οπαδούς των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων και αρκετοί «ουδέτεροι», οπαδοί του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τη Λάρισα και ολόκληρο τον νομό.

Όπως είναι από χρόνια καθιερωμένο, εκπρόσωποι των δύο φιναλίστ, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης, την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 14.00, παρουσία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και μελών του Δ.Σ. αυτής.

Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου θα παρευρεθούν από κάθε ομάδα, ο προπονητής, εκπρόσωπος της διοίκησης και ο εκπρόσωπος των παικτών, που θα δηλώσουν τις απόψεις τους και τις επιθυμίες τους για τον κορυφαίο αγώνα της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μαζί τους θα καθίσουν και θα κάνουν δηλώσεις οι διαιτητές που θα αποτελέσουν την «τετράδα» που θα διευθύνει τον αγώνα και η οποία θα οριστεί από την Επιτροπή Διαιτησίας.

Όπως προβλέπεται από την προκήρυξη, μετά τη λήξη του τελικού, θα γίνουν απονομές Κυπέλλων και στις δύο ομάδες, καθώς και αναμνηστικών μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές.

Ο νικητής του τελικού και Κυπελλούχος της ΕΠΣΛ θα συμμετάσχει στη 2η φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2015/2016, οι αγώνες της οποίας αρχίζουν την 9η Μαρτίου 2016 και θα έχει αντίπαλο ύστερα από κλήρωση (που θα γίνει την Τετάρτη 24/2) μία από τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ Θεσσαλίας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας και Πιερίας (4ος όμιλος). Η νικήτρια ομάδα της διοργάνωσης (μόνο αυτή), εάν ανήκει στην Α’ κατηγορία της Ένωσής της, θα προβιβασθεί στη Γ’ Εθνική κατηγορία.