Ποδηλατικός γύρος Λάρισας «TOURDELARISSA»

Δημοσίευση: 20 Μαϊ 2016 17:00 | Τελευταία ενημέρωση: 20 Μαϊ 2016 18:16

Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Νεολαίας, Η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας , Το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας , και ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος Πηνειός, σε συνεργασία με το Αθλητικό Τμήμα του Δήμου Λαρισαίων, την Ακαδημία Ποδηλασίας του Δήμου και την υποστήριξη της «Cyclinghellas» και του PowerFM 93.2 , διοργανώνουν στις 28 Μαϊου τον ποδηλατικό Γύρο της πόλης με την επωνυμία «TOURDELARISSA» εμπνεόμενο από την γνωστή γαλλική αθλητική διοργάνωση Tour de France.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του θεσμού του «Tour de Larissa» παράλληλα με την ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση της ποδηλασίας σε όλες τις ηλικίες . Στόχος των διοργανωτών η καθιέρωση της συγκεκριμένης δράσης ως θεσμού για την πόλη της Λάρισας.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 πμ στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας και διαγράφοντας μια διαδρομή σε όλο το κέντρο της πόλης (Κούμα, 28ης Οκτωβρίου, Κοραή, Παναγούλη, Κύπρου, Βενιζέλου, Φιλελλήνων, Μανωλάκη, Καλλιθέας, Αθηνάς, Θέτιδος, Κύπρου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Μανδηλαρά, Παπαναστασίου καταλήγοντας και πάλι στην Κεντρική Πλατεία της Πόλης) .

Στο σημείο εκκίνησης και άφιξης θα γίνονται οι εγγραφές , η απόδοση των διακριτικών και η απονομή των βεβαιώσεων συμμετοχής

Όλοι οι παραπάνω φορείς επιδιώκουμε να καλλιεργήσουμε και να ενισχύσουμε την ποδηλατική κουλτούρα και συνείδηση των ανθρώπων, ώστε όλοι μέσα από τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, να συσφίγγουν τις σχέσεις τους. Με κάθε ευκαιρία και πρωτοβουλία εργαζόμαστε προς την εκπαίδευση των πολιτών στην κατεύθυνση της ασφαλούς μετακίνησής τους και στην  προώθηση της κουλτούρας της χρήσης ήπιων μέσων μετακίνησης στην πόλη. Επιδιώκουμε θερμά να προωθήσουμε τα αθλητικά ιδεώδη, τον εθελοντισμό και την περιβαλλοντική συνείδηση.

Διατροφή και αθλητισμός

Τη ίδια μέρα το απόγευμα στις 7 θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την Διατροφολόγο Γεωργία Κατσογριδάκη στην αίθουσα του Γαλλικού Ιστιτούτου με τίτλο «Παιδική Διατροφή και Αθλητισμός»

Η συμμετοχή είναι δωρεάν .

Αιτήσεις συμμετοχών και εγγραφές στο Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας

( τηλ 2410287508)

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1