ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΗ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ

Με Παλάσκα κίνηση... ματ του Αχιλλέα

* Πέρυσι ήταν πρώτος σκόρερ με τον Απόλλωνα(43 γκολ) και πριν δύο χρόνια με τον Αμπελωνιακό(32 γκολ) * «Τα Φάρσαλα και ο Αχιλλέας έχουν τεράστια δυναμική» δήλωσε ο Ελασσονίτης επιθετικός

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2016 9:20

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Μια ακόμη πολύ σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε χθες η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων, εντάσσοντας στο δυναμικό της ομάδας τον έμπειρο φορ Θανάση Παλάσκα.

Ποδοσφαιριστή που είναι...ερωτευμένος με τα δίχτυα και ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ πέρυσι με τον Απόλλωνα Λάρισας στην Α΄τοπική κατηγορία σημειώνοντας 43 γκολ και πριν δύο χρόνια με τον Αμπελωνιακό πάλι στην Α΄, πετυχαίνοντας 32 τέρματα.

Μαζί με τον Νίκο Βούλγαρη αναμένεται ότι θα είναι ένα αχτύπητο δίδυμο, στην επίθεση των «κιτρινόμαυρων».

Στη σχετική ανακοίνωση η διοίκηση της φαρσαλινής ομάδας, αναφέρει τα εξής: «Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων ανακοινώνει την απόκτηση του 30 χρόνου επιθετικού Θανάση Παλάσκα.

Ο Παλάσκας είναι εδώ και δύο συναπτές σεζόν πρώτος σκόρερ και νταμπλούχος στην Α’ τοπική κατηγορία της Λάρισας.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Παλάσκα στην οικογένεια του Αχιλλέα και του εύχεται υγεία και καλή ποδοσφαιρική σεζόν

Ο Παλάσκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού ενώ μετέπειτα αγωνίστηκε στον Π.Ο. Ελασσόνας, τη Skoda Ξάνθης, τη Νίκη Βόλου, το Αιγάλεω, τον Πανιώνιο, τον Ηλυσιακό, τον Εθνικό Αστέρα, τον Π.Σ Ελασσόνας, τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, τον Τηλυκράτη Λευκάδας, τη V.F.L Nagold, τον Αμπελωνιακό και τον Απόλλων Λάρισας.

Επίσης έχει και συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Ελλάδος Παίδων και Νέων».

Από την πλευρά του ο Ελασσονίτης(από την Γαλανόβρυση) ποδοσφαιριστής, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος, για τη μεταγραφή μου στον Αχιλλέα. Με κέρδισε η διοίκηση στις συζητήσεις που κάναμε και οι κινήσεις της, έδειξαν επαγγελματισμό, στόφα μεγάλης ομάδας και έξυπνων ανθρώπων που μετέχουν στο διοικητικό σχήμα.

Ο Αχιλλέας και τα Φάρσαλα έχουν δυναμική, που θα ζήλευαν ακόμη και ομάδες ανώτερων κατηγοριών.

Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, ότι δεν κατάφερε η ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια που πρωταγωνιστούσε, να γίνει πράξη τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Α΄κατηγορία.

Πάνω από όλα εύχομαι να είμαστε υγιείς και στον κόσμο της ομάδας που γνωρίζω πόσο αγαπάει τον Αχιλλέα, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλυτερό μου εαυτό, έτσι ώστε μαζί με τους συμπαίκτες μου να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσει η διοίκηση».

ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

Μετά τον Παλάσκα, ο Αχιλλέας ετοιμάζεται να «κλείσει» και τερματοφύλακα, ενώ όλες οι μεταγραφές θα είναι παικτών από τη Λάρισα, παρότι υπάρχουν προτάσεις αξιόλογων ποδοσφαιριστών από γειτονικούς νομούς.

Οι διοικούντες εμπιστεύονται την ποδοσφαιρική αγορά του νομού Λάρισας και σε αυτή τη φιλοσοφία είναι σύμφωνη και η γνώμη του τεχνικού ηγέτη Τάκη Παραφέστα, που θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα ισχυρό σύνολο, παλιών και νέων παικτών, προκειμένου να γίνει το όνειρο της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, πραγματικότητα τη νέα σεζόν.

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η διοίκηση του Αχιλλέα Φαρσάλων γνωστοποιεί στους φιλάθλους της ομάδος ότι από τη Δευτέρα 25/7 αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων Διαρκείας για τη σεζόν 2016/17.

Τα εισιτήρια τιμώνται στα 50 ευρώ ενώ θα κυκλοφορήσει και περιορισμένος αριθμός VIP εισιτηρίων τα οποία τιμώνται στα 100 ευρώ.

Για τους κατόχους των VIP εισιτήριων θα υπάρχει αριθμημένη θέση στο γήπεδο και ειδικά προνόμια τα οποία θα ανακοινωθούν από τη διοίκηση, εντός των επόμενων ημερών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass