ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ 2-1

Επέστρεψε στον θρόνο του ο Ποσειδών Νέων Πόρων

• Ανέβηκε πανηγυρικά στη Γ’ Εθνική κατηγορία

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2017 15:45

Παρότι μετέτρεψε σε ... «θρίλερ» τη διαδικασία των αγώνων μπαράζ για την  ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας, ο Ποσειδών Νέων Πόρων  ανέβηκε τελικά στη Γ’ Εθνική, κερδίζοντας στο επαναληπτικό μπαράζ τη δευτεραθλήτρια της αρχικής κατάταξης ΑΕ Καρίτσας με 2-1 στο ουδέτερο γήπεδο του Βατανιακού.


Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα της Νότιας Πιερίας επιστρέφει στα εθνικά  πρωταθλήματα για πρώτη φορά μετά το 2004, οπότε κατέλαβε την πέμπτη θέση  στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, πίσω από την Κέρκυρα, τον Απόλλωνα  Καλαμαριάς, τον Εργοτέλη (οι τρεις ομάδες ανέβηκαν στη μεγάλη κατηγορία) και την Κασσάνδρα (πριν ...μετακομίσει στον Βόλο!).
Στον προχθεσινό αγώνα, για μία ακόμη φορά ο γεννημένος γκολτζής Δημήτρης Καλαμπάκας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με σουτ εξ επαφής στο 45’, για  να ισοφαρίσει στο 60’ ο Βασίλης Ταρασιάδης. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε με  νέο σουτ στο 80’ ο καταγόμενος από την Καρίτσα Δημήτρης Κυρτέγος, ο οποίος - σε ένδειξη σεβασμού της γενέτειράς του - δεν πανηγύρισε την επιτυχία του αλλά γνώρισε μοναδική αποθέωση κατά τη στιγμή της  αντικατάστασής του, όταν σύσσωμοι οι φίλοι των δύο ομάδων τον χειροκρότησαν.
Στο φινάλε της αναμέτρησης, οι νικητές είχαν την ευκαιρία να διευρύνουν τη νίκη τους αλλά το οριζόντιο δοκάρι απέκρουσε για λογαριασμό του πολύ καλού τερματοφύλακα Τσιλιγκερίδη το σουτ του Γκουδάρα(90’+3’).
Ρεσιτάλ διαιτησίας από τον Λάμπρο Παπαργυρίου και τους βοηθούς του Τάσο  Γιαμούζη-Γιάννη Μηνούδη, με την επιφύλαξη για τον α’ βοηθό στη φάση του  12’, οπότε υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Παυλίδη που σκόραρε για τον Ποσειδώνα.
ΑΕ ΚΑΡΙΤΣΑΣ (Θανάσης Λιάγκας): Τσιλιγκερίδης, Τζιάμας (85’ Ελισιάδης),  Αετός, Μπουτογιάννης, Ευθυμιάδης, Δαλαμήτρας, Παπαστεργίου (56’  Δεμιρτζόγλου), Τρικαλόπουλος, Ταρασιάδης, Θ.Μητράκας (57’ Ανδρονικίδης), Μαυρίδης.
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Ν.ΠΟΡΩΝ (Παναγιώτης Παρασίδης): Γκεβρέκης, Σδούγκας, Τροΐρης, Αποστολίδης, Παυλίδης, Χρυσόπουλος (70’ Γκουδάρας), Οικονόμου, Κυρτέγος (90’+2’ Γκανάβας), Καλαμπάκας, Κολαξίδης, Κατσαρός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass