ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο «τζέντλεμαν» και οι «κομμουνιστές»...

•Πολλά χρόνια πίσω γύρισε το ποδόσφαιρο στο Ναρθάκι

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2017 16:29

Στα Φάρσαλα θα συνεδριάσει σήμερα το απόγευμα η διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας, όμως εκτός των άλλων θα την απασχολήσει και μια πολύ σοβαρή καταγγελία που κάνει η Αναγέννηση Φαρσάλων, για τον αγώνα στο Ναρθάκι.

Σε αυτή την καταγγελία επισημαίνονται τα εξής: «Η συμπεριφορά αρκετών φιλάθλων του Ναρθακίου στο παιχνίδι Ναρθάκι-Αναγέννηση Φαρσάλων και η παρουσία στον αγωνιστικό χώρο του γνωστού «τζέντλεμαν» των γηπέδων Ηλία Βαρελά, που μετά την αποβολή του επιτέθηκε και στον πρόεδρο της Αναγέννησης Φαρσάλων, υβρίζοντας τον ίδιο και την οικογένειά του, ενώ αποκαλούσε συνέχεια την αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας «κομμουνιστές θα πεθάνετε», μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω. Παράλληλα αναγκάζουν τους ανθρώπους που ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο να απομακρύνονται από αυτό και μοιραία να οδηγείται στον αφανισμό. Λυπούμαστε για τη διοίκηση του Ναρθακίου που αρκετές φορές φέρνει τον εν λόγω ποδοσφαιριστή σε συγκεκριμένα παιχνίδια από την Αθήνα, για να δημιουργεί καταστάσεις προς όφελος της ομάδας τους. Αυτό δεν είναι Αθλητισμός.
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ναρθακίου για τη νίκη τους. Έπαιξαν δυνατά και με πάθος και νίκησαν. Παλικάρια θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ο διαιτητής και οι βοηθοί του σ' ένα γήπεδο «ζούγκλα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ELEFTHERIA
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1