ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ, ΓΚΟΥΤΖΙΔΗΣ

Ο Τάσος της καρδιάς τους…

• Γιάννης Βλάγκας: «Θα είναι πάντα φίλος για 10+1 λόγους»

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2018 22:17

Λες και ήταν χθες. Παλαίμαχοι παράγοντες και ποδοσφαιριστές του Αετού Μακρυχωρίου διοργάνωσαν μια λιτή εκδήλωση στην ταβέρνα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Δημήτρη Πατσατζή, όπου τίμησαν τον φιλιππουπολίτη τεχνικό Τάσο Γκουτζίδη.


Ο χρόνος γύρισε λοιπόν προχθές στο Μακρυχώρι 16 χρόνια πίσω και στην περίοδο 2002-2003, όπου ο τοπικός Αετός συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Δ’Εθνικής.
Η ομάδα έδωσε μια σκληρή μάχη, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία και υποβιβάσθηκε στο τοπικό πρωτάθλημα.
Αρχικά τότε οι «κίτρινοι» είχαν προπονητή στον πάγκο τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Κώστα Κολομητρούση, με τον οποίο λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία και ανέλαβε μετά ο…δ;aσκαλός του στον Απόλλωνα Λάρισας, ο Τάσος Γκουτζίδης.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Μακρυχωρίου πάλεψε και έχασε τελικά τη μάχη της σωτηρίας.
Ο εν λόγω προπονητής που εργάσθηκε και στους Απόλλωνα Λάρισας, Ηρακλή Χάλκης, Π.Ο.Ε., Δωτιέα, Ροδιακό, Ηρακλή Σοφάδων (8 χρόνια στην Δ’Εθνική), Ατρόμητο Παλαμά, Α.Ο.Καρδίτσας, Λύκους Πινδαίων, Νεοχώρι Τρικάλων παρέμεινε μέχρι το τέλος και αποχώρησε μόλις ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αετού.
Το ταξίδι όμως αυτό ήταν όμορφο και το συναινετικό «διαζύγιο» δεν εμπόδισε τις δ;yο πλευρές, να διατηρήσουν διαχρονικά τις άριστες σχέσεις που είχαν.
Πριν από ένα μήνα αποφασίσθηκε να τιμηθεί ο άνθρωπος Γκουτζίδης και προχθές το βράδυ παρότι η ομίχλη σκέπαζε την πλατεία του Μακυχωρίου καθώς βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, σε ένα πολύ ζεστό περιβάλλον, διαδραματίσθηκαν συγκινητικές στιγμές.
Απονέμοντας την πλακέτα ο τότε πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Βλάγκας, τόνισε τα εξής:
«Ευχαριστούμε τον Τάσο που αποδέχθηκε την πρόσκληση και είναι μαζί μας. Όλοι οι προπονητές που πέρασαν από τον Αετό πρόσφεραν, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Τιμούμε τον Γκουτζίδη, διότι σε μια πολύ δύσκολη χρονιά δώσαμε μια τίμια μάχη, την οποία και χάσαμε. Όμως εμείς οι παράγοντες και οι παίκτες δεν θα τον ξεχάσουμε, για 10 +1 λόγους. Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τον άριστο χαρακτήρα του, θα αναφέρω μόνο έναν από τους λόγους. Τον τελευταίο μήνα εργάσθηκε και έφτασε η μέρα να λύσουμε τη συνεργασία. Βρεθήκαμε και μόλις του είπα να τον εξοφλήσω, μου είπε: Γιάννη, είμαστε οκ και δεν μου οφείλετε ως διοίκηση απολύτως τίποτα. Αντίθετα, εγώ από την πλευρά μου οφείλω πολλά και δεν θα ξεχάσω ποτέ πόσο τίμια, καθαρά αλλά πάνω από όλα ανθρώπινα μου φερθήκατε. Ο Αετός θα φτερουγίζει για πάντα στην…καρδιά μου».
Από την πλευρά του ο κ.Γκουτζίδης ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Μακρυχωρίου για την πολύ όμορφη αυτή και αξέχαστη στιγμή που του χάρισαν, ευχόμενος στον Αετό όπου προπονητής είναι ο Δημήτρης Τσέτσιλας τον οποίο είχε ποδοσφαιριστή στην τότε ομάδα, να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου στην Α’τοπική κατηγορία.
Ξεχωριστή και η παρουσία του Νίκου Νταναβάρα από την Synthesis, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια του Αετού και βοηθούσε σημαντικά την ομάδα.
Παρόντες στην εκδήλωση οι πρώην διοικητικοί του Αετού Κώστας Ζιώγας (σ.σ.ανέφερε πως τη χρονιά εκείνη κάθε Κυριακή που έπαιζε η ομάδα έβρεχε καταρρακτωδώς), Σπύρος Τουρλακόπουλος και οι πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Δημήτρης Μπιτσαράς, Αστέριος Φουσίκας, Βαγγέλης Πουτσιάκας. Όλοι είχαν να πούνε ένα καλό λόγο για τον Τάσο της καρδιάς τους…
  ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass