Ενταση μεταξύ ΑΕΛ –Ολυμπιακού

ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΨΥΧΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΣΟΥΡΑ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ… ΠΡΩΤΕΣ ΦΙΛΙΕΣ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΟ ΣΤΙΣ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2018 22:13

Ο μήνας του μέλιτος μετά την παραχώρηση του Γιάννη Μασούρα από την ΑΕΛ στον Ολυμπιακό φαίνεται να τελειώνει ανάμεσα στις δύο ομάδες και αρχίζει η ένταση των δύο πλευρών με αφορμή τα έμψυχα ανταλλάγματα της μεταγραφής του 22χρονου πρώην «βυσσινί» ποδοσφαιριστή.


Η ΑΕΛ θέλει τον Βέργο και τον Βουρσάι, αλλά αυτή τη στιγμή ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας είναι δυσαρεστημένος επειδή ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να έρθουν οι παίκτες στην ΑΕΛ με ελεύθερη μεταγραφή ενώ από την άλλη και με τους παίκτες η επικοινωνία δεν είναι εύκολη.
Η ΑΕΛ προσανατολίζεται να ζητήσει επιπλέον χρήματα από τον Ολυμπιακό αλλά κανένας δεν μπορεί να προδικάσει πότε θα τελειώσει η υπόθεση μεταξύ των δύο πλευρών.

 

ΑΡΧΙΣΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Άρχισε από χθες η προετοιμασία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι με διπλή προπόνηση όπου το πρωί το πρόγραμμα είχε φυσική κατάσταση ενώ το απόγευμα ασκήσεις τακτικής με μπάλα.
Σε μια προσπάθεια δημιουργίας καλού κλίματος στην ομάδα έγιναν και στοχευμένες επιλογές διαμονής των παικτών στα δωμάτια. Ο Αιγύπτιος Μορσί και ο Αλγερινός Φριούι είναι συγκάτοικοι και με δεδομένο ότι μιλάνε την ίδια γλώσσα(αραβικά) άρχισαν να αποτελούν αχώριστο δίδυμο όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο. Επίσης ο Μόρας είναι στο ίδιο δωμάτιο με τον νεαρό Χαλάτση που αποκτήθηκε από τον Δωτιέα Αγιάς, με τον έμπειρο στόπερ να προσπαθεί να του δώσει εμπειρίες(το ίδιο έγινε και με τα δίδυμα Ζίζιτς-Μπάμη και Χούμπτσεφ-Πινακά με το ίδιο σκεπτικό) ενώ Καρανίκας και Ντέλετιτς αποτελούν ένα άλλο δίδυμο που θα συνεργάζεται στενά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και οι σχέσεις θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα καλές.
Μάλιστα οι νεαποκτηθέντες παίκτες χθες αφιέρωσαν και... τραγούδια (ο Μορσί με τον Φριούι στα αραβικά) στους παλιούς ώστε να δημιουργηθεί ένα φιλικό κλίμα μεταξύ όλων των ποδοσφαιριστών, κάτι στο οποίο δίνει βαρύτητα ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου.
Σήμερα το πρωί το πρόγραμμα περιλαμβάνει γυμναστήριο και το απόγευμα ασκήσεις με μπάλα.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Ματαιώθηκαν τα φιλικά παιχνίδια με τον Άρη και αντί αυτών η ΑΕΛ θα δώσει στις 11 Αυγούστου φιλικό παιχνίδι στη Λάρισα με τον Παναθηναϊκό ενώ βρίσκεται σε ανεύρεση αντιπάλου στις 7 ή 8 Αυγούστου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass