Επανεκκίνηση για τον ιστορικό Ηρακλή Χάλκης

* ΑΓΓ. ΜΗΤΣΗΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ» * ΧΡ. ΠΡΙΦΤΗΣ: «ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ»

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 22:05

Μετά από δύο χρόνια αγωνιστικής απραξίας, ο Ηρακλής Χάλκης επιστρέφει και πάλι στον χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου, όπου θα αγωνιστεί την καινούργια σεζόν 2018-2019, στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής κατηγορίας.

Ομάδα με μεγάλη ιστορία και η οποία ανέδειξε ποδοσφαιριστές οι οποίοι έπαιξαν σε επαγγελματικές κατηγορίες, θα βρεθεί και πάλι στο προσκήνιο.

«Θέλουμε να επιστρέψει και πάλι ο κόσμος στο γήπεδο, διότι όλοι μας γνωρίζουμε πως η μεγάλη δύναμη της ομάδας από την ημέρα που ιδρύθηκε είναι οι φίλαθλοί της», τόνισε στην «Ε» ο νέος πρόεδρος του Ηρακλή ο Άγγελος Μήτσης ο οποίος παράλληλα επισήμανε και τα εξής: «Σκοπός μας είναι να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται και καλούμε σε αυτή την προσπάθεια, να συμβάλουν όλοι. Ακόμη και εκείνοι που δεν θα έχουνε την οικονομική δυνατότητα, αλλά επιθυμούν να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα, θα είναι ευπρόσδεκτοι στο γήπεδο, για να βοηθήσουν ηθικά με την παρουσία τους».

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του σωματείου Χρήστος Πρίφτης ανέφερε τα εξής: «Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο και πιστεύω πως είναι πολύ σημαντικό που την ομάδα θα αποτελούν παιδιά ηλικίας από 13-16 και 18-25 χρονών, όλα από τη Χάλκη και θα παίζουν για τη φανέλα. Συνολικά υπολογίζουμε πως θα είναι περίπου 26-28 παίκτες, που προέρχονται από το προπαιδικό και παιδικό, τμήματα που λειτουργούσαν κανονικά τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι ένα τέτοιο εγχείρημα, όμως είμαστε αποφασισμένοι με πολλή δουλειά και λίγα λόγια, να οδηγήσουμε τον Ηρακλή εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται».

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που αναδείχτηκε μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν συγκροτήθηκε σε σώμα, με την ακόλουθη σύνθεση: Άγγελος Μήτσης πρόεδρος, Χρήστος Πρίφτης αντιπρόεδρος, Μάκης Κουτσιανικούλης γενικός γραμματέας, Δημήτρης Κατηγιάννης γενικός αρχηγός, Παναγιώτης Νικολούλης ταμίας, Μιλτιάδης Κόκκαλης έφορος υλικού, Ιωάννης Τσινούλης, Άγγελος Νανάς, Αχιλλέας Νικολαΐδης μέλη.

Εντός των ημερών αναμένεται να προσληφθεί και προπονητής στην ομάδα, καθώς γίνονται συζητήσεις με τεχνικούς που επιθυμούν να εργαστούν στον σύλλογο.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Έδρα του Ηρακλή θα είναι το γήπεδο της Χάλκης και η νέα διοίκηση θέλει να γίνουν ριζικές αλλαγές, καθώς όπως ανέφερε ο πρόεδρος κ.Μήτσης, κυρίως τα αποδυτήρια βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται να αναμορφωθεί ο χώρος.

Γι' αυτό τον λόγο θα ζητηθεί και η βοήθεια του Δήμου Κιλελέρ, σε συνάντηση που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες με τον δήμαρχο κ. Θανάση Νασιακόπουλο, ο οποίος είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου και θεωρούμε πως θα δώσει τις καλύτερες δυνατές λύσεις, στα αιτήματα των διοικητικών του Ηρακλή Χάλκης.

*Στη φωτογραφία ο πρόεδρος Άγγελος Μήτσης (αριστερά), με τον αντιπρόεδρο Χρήστο Πρίφτη.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass