Ο Δημήτρης Καπός στον Α.Ο.Τρικάλων

Δημοσίευση: 12 Αυγ 2018 15:20

Ο Α.Ο.Τρικάλων ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού, Δημήτρη Καπού, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ. Να σημειωθεί πως την προηγούμενη σεζόν, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ως δανεικός στην ομάδα των Τρικάλων από την ΑΕΛ. Η σχετική ανακοίνωση: «Στον ΑΟ Τρίκαλα εντάχθηκε ως ελεύθερος από την ΑΕ Λάρισας ο Δημήτρης Καπός. Η ΠΑΕ τον καλωσορίζει εκ νέου στην οικογένεια του ΑΟ Τρίκαλα".

Ο Καπός έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Κανάρη Χίου. Στη συνέχεια έπαιξε σε Οπούντιο Μαρτίνου στη Γ' Εθνική, Λεβαδειακό, ΑΕΛ, ενώ πέρυσι αγωνιζόταν ως δανεικός από τη Λάρισα στον ΑΟ Τρίκαλα. Δυστυχώς την 9η αγωνιστική στον αγώνα με τη Βέροια στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε. Στις αρχές του καλοκαιριού επέστρεψε στην ΑΕΛ, όπου έκανε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πλέον επέστρεψε στον ΑΟΤ με ελεύθερη μεταγραφή.

Μετά την υπογραφή του ο Δημήτρης Καπός δήλωσε: «Να ευχηθώ πρώτα υγεία, να έχουμε δύναμη. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΟ Τρίκαλα και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να υλοποιηθούν οι στόχοι της ομάδας».

*Στη φωτογραφία ο Δημήτρης Καπός με τον τεχνικό διευθυντή των Τρικάλων, τον Λαρισαίο Κώστα Νεμπεγλέρα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass