Απέκτησε τον γκολκίπερ Βασ. Μάλτζαρη ο Φαλανιακός

* Και τον μέσο Ιωάννη Μητρούσκα

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2018 16:19

Δύο σημαντικές μεταγραφές πραγματοποίησε ο Φαλανιακός, ο οποίος απέκτησε τον δυναμικό γκολκίπερ Βασίλη Μάλτζαρη και τον μέσο Ιωάννη Μητρούσκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης, ανακοινώνει τη μεταγραφή του τερματοφύλακα Βασίλη

Μάλτζαρη. Ο Βασίλης ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Α.Ε.Λ όπου και υπόγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο σε ηλικία 18 ετών με συμμετοχές στη Football League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Δωτιέα Αγιάς Γ’ εθνική, στον Τύρναβο Football League, Εορδαϊκό, Α.Ε. Ιστιαίας και Α.Σ. Αστέρας Ιτέας Γ’ Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί και το πέρασμα του από τον Αστέρα Τρίπολης το 2014 (Super League).
Επίσης, το Δ.Σ. Φαλανιακού Φαλάνης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγραφή του νεαρού, προερχόμενου από τις Σέρρες και εξελίξιμου ποδοσφαιριστή, Ιωάννη Μητρούσκα που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου. Ο Ιωάννης αγωνιζόταν στην Κ20 του Απόλλωνα Λάρισας. Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Φαλανιακού και τους ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση των στόχων τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass