Μπάλο-γκολ για την ξαδέρφη του

*ΠΕΤΥΧΕ Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ *ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2018 15:30

Με ένα εκπληκτικό γκολ, που πέτυχε στο 90’ +3, ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής Γιάννης Μπαλογιάννης, ο Τηλυκράτης κέρδισε τον Α.Ο. Σελλάνων 2-1 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όμως και στο 1-0 που προηγήθηκε η ομάδα της Λευκάδας στο 35', ο Μπαλογιάννης είχε συμμετοχή, καθώς με κεφαλιά έστρωσε την μπάλα στον Περιστέρη που με διπλό σουτ κέρδισε τον τερματοφύλακα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

«Το γκολ που πέτυχα ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να προσφέρω στην αγαπημένη μου ξαδέρφη Παναγιώτα, στην οποία εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένη», δήλωσε ο 21χρονος μεσοεπιθετικός από τη Μαρμαρίνη.

Την ημέρα λοιπόν που αγωνιζόταν, η Παναγιώτα Μπαλογιάννη ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας και ο ίδιος, λόγω των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στον γάμο της.

Μάλιστα δείχνοντας επαγγελματισμό, παρά την άδεια που του έδωσε η ομάδα του, επέλεξε να μείνει και μαζί με τους συμπαίκτες του να δώσουν τη μάχη της πρόκρισης.

Στον αγώνα με τα Σέλλανα, ο προπονητής του Τηλυκράτη χρησιμοποίησε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Τρανουλίδη,Πριόνα, Καταγή Σ., Δημητρίου, Ιασωνίδη, Μπουρδούβαλη, Περιστέρη (Νατσίνγκο), Φέτση(Βασίλα),Ντινόπουλο(Γεωργάκη),Τόσκα, Μπαλογιάννη.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΛ

Ο Γιάννης Μπαλογιάννης φόρεσε τη «βυσσινί» φανέλα, αγωνίσθηκε στην ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ όπου έδειξε το ταλέντο του και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ. Την περίοδο 2014-2015 έγινε και επαγγελματίας στην ΑΕΛ, αποκτώντας πολλές εμπειρίες.

Πέρυσι πήγε στον Τηλυκράτη και είχε σημαντική συμβολή με την παρουσία του στο να κατακτήσει η ομάδα του το νταμπλ και να διεκδικήσει την άνοδο στη Football League, στα μπαράζ του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass