Τον ποδηλάτη Παναγιώτη Καρατσιβή υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας

*Ο ΕΦΗΒΟΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΠΟΥ «ΖΑΛΙΣΕ» ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2018 15:38

Τον Λαρισαίο ποδηλάτη Παναγιώτη Καρατσιβή υποδέχτηκε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Κώστας Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Ο Λαρισαίος αθλητής «ζάλισε» την Ευρώπη καθώς στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων στίβου, που πραγματοποιήθηκε στην Ελβετία, κατέκτησε δύο ασημένια μετάλλια (ατομικό πουρσουίτ, αγώνισμα πόντων) κάνοντας δύο φορές πανελλήνιο ρεκόρ αλλά και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα σκρατς.

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας είχε την ευκαιρία να ακούσει από τον νεαρό αθλητή τις εμπειρίες που αποκόμισε από την επιτυχημένη συμμετοχή του σε μια μεγάλη διεθνή συνάντηση ποδηλασίας αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην καθημερινή ενασχόλησή του με το συγκεκριμένο άθλημα.

Ο κ. Αγοραστός συνέστησε στον Λαρισαίο ποδηλάτη να είναι προσηλωμένος στους στόχους του, να μην παρασυρθεί από την πρόσκαιρη «διασημότητα» της επιτυχίας και να συνεχίσει τη σκληρή δουλειά σε συνεργασία με τον προπονητή του. Παράλληλα, δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια Θεσσαλίας θα συνεχίσει να παραμένει αρωγός υλοποιώντας και χρηματοδοτώντας έργα για τον αθλητισμό προκειμένου οι νέοι άνθρωποι να βρίσκουν εκεί διέξοδο.

Επίσης, συνεχάρη στο πρόσωπο του προέδρου κ. Σάββα Τσοπούρογλου τον Ποδηλατικό Σύλλογο Λάρισας για την προσπάθεια που καταβάλλει στην ανάδειξη νέων αθλητών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Ποδηλατικού Συλλόγου Λάρισας Σάββας Τσοπούρογλου, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τσάκαλος Χρήστος, ο προπονητής Απόστολος Τσοπούρογλου και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass