Ηρθαν Τριποτσέρης και Ακόστα

*ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΙΣ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2018 22:30

Μπορεί να μειώθηκε κατά τρεις ο αριθμός του έμψυχου δυναμικού της ΠΑΕ ΑΕΛ από την αρχή της προετοιμασίας (Ζίζιτς, Κάσσος, Μόρας) αλλά αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να αναπληρωθεί ώστε η ομάδα να μην έχει λειψανδρία.

Για τον λόγο αυτό χθες ήρθαν στη Λάρισα ο Θόδωρος Τριποτσέρης(γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1986 και πέρυσι αγωνίσθηκε στον Λεβαδειακό σε 18 αγώνες) και ο Νόε Ακόστα Ριβέρα (γεννήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 1983 και αγωνίσθηκε τη περασμένη περίοδο σε 29 παιχνίδια με την ομάδα της Λαμίας, σε όλες τις διοργανώσεις, πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε μια ασίστ).

Πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις ενώ επισκέφθηκαν και τις εγκαταστάσεις των Δένδρων χωρίς να κάνουν γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες τους.

Οι δύο αυτές μεταγραφές αναμένεται να ολοκληρωθούν σήμερα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ακόμα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις για έναν ακόμα αμυντικό.

Από κει και πέρα χθες έγινε προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων ενώ αύριο η ομάδα θα έχει προπονητικό πρόγραμμα το πρωί όπου ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα αρχίσει και την ανάλυση του προσεχούς αντιπάλου που είναι ο Άρης.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εντυπωσίασε στη πρεμιέρα στον αγώνα που έδωσε στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα αλλά σίγουρα και η ΑΕΛ στον δικό της στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης είχε καλή εικόνα.

Στόχος της ΑΕΛ είναι να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη σε ένα παιχνίδι που θα γίνει μάλλον στο Καυταντζόγλειο, καθώς είναι άσχημος ο αγνωστικός χώρος στο Χαριλάου όπου είναι η φυσική έδρα του Άρη, ενώ ενδιαφέρον θα υπάρχει για την τακτική του προπονητή αλλά κυρίως για τις επιλογές των παικτών, αν θα υπάρξουν πιο αμυντικογενείς παίκτες σε σχέση με αυτούς του πρώτου αγώνα.

Από σήμερα θα αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο...

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass