Θέλει να «ψηλώσει» ο Ερμής Αγιάς

-ΣΤΟΧΟΣ ΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΜΠΑΣΚΕΤ -ΑΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΥΛΗΣ: «ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ» -ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΕΡΚΟΣ: «ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ»

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 22:45

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας μπάσκετ του Ερμή Αγιάς, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον νομό Λάρισας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, τη νέα σεζόν 2018-2019.

Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται καθημερινά στο Κλειστό της Νεάπολης, που θα χρησιμοποιήσει ως έδρα ο Ερμής, καθώς γίνονται εργασίες στη φυσική του έδρα, στο Κλειστό της Αγιάς.
Στην ομάδα ήρθαν παίκτες που μπορούν να τη βοηθήσουν σημαντικά και με τους παλιούς να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα παλέψει για να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.
Ο τεχνικός Στέφανος Πέρκος με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να γίνει η κατάλληλη χημεία μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Ερμής να παρουσιαστεί έτοιμος για τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
Για τις φετινές δυνατότητες της αγιώτικης ομάδας ο τεχνικός Στέφανος Πέρκος, που συνεχίζει το περσινό πετυχημένο έργο του, και ο γενικός αρχηγός Άρης Αργυρούλης, ο οποίος είναι χρόνια κοντά στον αγαπημένο του Ερμή, σε δηλώσεις τους τόνισαν τα εξής:
Στέφανος Πέρκος (προπονητής): «Η ομάδα μας δεν είναι άγνωστη διοικητικά και όσον αφορά στους παίκτες. Στήθηκε με γνώμονα να έχουμε καλούς παίκτες από τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή αφενός και αφετέρου προσθέσαμε στο ρόστερ κάποια παιδιά, εκτός Θεσσαλίας, τα οποία θέλαμε πάνω από όλα να είναι καλοί χαρακτήρες, ώστε να ενσωματωθούν και να ταιριάξουνε, με τους ήδη υπάρχοντες καλούς χαρακτήρες. Από κει και πέρα με την βοήθεια και της διοίκησης η οποία είναι αμέριστη μέχρι τώρα και ελπίζω, είμαι σίγουρος πως θα είναι και περαιτέρω αμέριστη, να μπορέσουμε να κάνουμε μια πορεία καλύτερη-ένα βήμα παραπάνω-από την περσινή.
Για τα πλέι οφ, επειδή ακόμη υπάρχει μια ασάφεια ως προς τις ομάδες, διότι ακόμη δεν ξέρουμε αν θα κατέβουν, τι δυναμικότητα θα έχουν όταν κατέβουν, ποιοι θα έρθουν από τη Β' Εθνική καθώς η ΕΟΚ προσκαλεί διάφορους και δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι θα δεχθούν, νομίζω πως αυτή τη στιγμή θα ήτανε λίγο άκαιρο να προβλέψεις, πώς θα είναι οι ομάδες.
Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που γνωρίζουμε και εμφανίζονται οι ομάδες υπερβολικά δυνατές στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, είναι νωρίς να κάνουμε μια πρόβλεψη για τη δυναμικότητα του πρωταθλήματος. Θα μπορούσα να κάνω ίσως μέσα στον Νοέμβριο πιο ασφαλείς προβλέψεις».
Άρης Αργυρούλης (γενικός αρχηγός): «Εύχομαι σε όλους υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να πάνε όλα καλά. Είναι μια δύσκολη χρονιά για μας, λόγω εργασιών στο Κλειστό της Αγιάς μεταφερθήκαμε στη Νεάπολη και θέλουμε εκτός από τους δικούς μας φιλάθλους και τον κόσμο της Λάρισας, να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια.
Είμαστε στη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας, καθημερινά γίνονται διπλές προπονήσεις και τα παιδιά δουλεύουν, με πολλή όρεξη.
Κάθε νέα σεζόν ο Ερμής βάζει και ένα καινούριο στόχο, να ανέβει ένα σκαλοπάτι παραπάνω.
Ο πρόεδρος Θοδωρής Ριζούλης, έκανε τα πάντα για την ομάδα, ό,τι περνάει από το χέρι του για να την ενισχύσει.
Πρωταρχικός μας στόχος ήτανε να βρούμε παίκτες που να πλαισιώσουν την ομάδα, από τον νομό της Λάρισας.
Και αυτό σε μεγάλο βαθμό επετεύχθη, ενώ θέλαμε παράλληλα να μειώσουμε και τον μέσο όρο ηλικίας.
Καλούμε λοιπόν τον κόσμο της Λάρισας να στηρίξει αυτήν την προσπάθεια της ομάδας, γιατί είναι μια προσπάθεια που όλα αυτά τα χρόνια εκπέμπει υγεία σε όλους τους τομείς. Τον θέλουμε κοντά μας και να είναι σίγουρος πως θα τον αντιπροσωπεύσουμε επάξια, σε όλη την Ελλάδα».
ΤΟ ROSTER 2018-2019
Νέστορας Κόμματος, Λεωνίδας Τριανταφύλλου, Στέργιος Τσιαμπαλής, Βασίλειος Βρέττας, Δημήτριος Λόλας, Δημήτριος Νταλός, Αναστάσιος Σπυρόπουλος, Σίλας Τσούμας, Ιωάννης Τσιούλκας, Θεόδωρος Τσιλούλης, Ευάγγελος Τζόλος, Belianku Yauheni, Ιωάννης Τόζιος, Χρήστος Μηλιώνης.
-Ήρθαν: Θεόδωρος Τσιλούλης, Ευάγγελος Τζόλος, Belianku Yauheni, Ιωάννης Τόζιος, Χρήστος Μηλιώνης.
-Έφυγαν: Σάββας Χρυσόπουλος, Luka Milojevic, Γιάννης Δεμερτζής, Νίκος Καλλές, Ιωάννης Στιβαχτής, Θέμης Χαλκιάς, Βασίλης Παπαδόπουλος, Ηλίας Σταυροθεόδωρος.
*Προπονητής είναι ο Στέφανος Πέρκος, βοηθός του ο Γεώργιος Παππάς, γυμναστής ο Κώστας Δούικας, τιμ μάνατζερ ο Αρης Γκαμπέτας, φροντιστής ο Χάρης Γειτόνας και φυσικοθεραπευτής ο Κώστας Καραΐσκος.

Τα φιλικά
*Ερμής Αγιάς-Ηρακλής Θ.(5/9-17:30 Νεάπολη)
*Ερμής Αγιάς-Κολοσσός Ρόδου (8/9 στο Μουζάκι)
*Έσπερος Λαμίας-Ερμής Αγιάς(12/9)
*Γ.Σ. Σοφάδων-Ερμής Αγιάς(15/9)
*Επίσης στις 19/9 ο Ερμής Αγιάς θα αγωνιστεί εκτός έδρας με τον νικητή Γ.Σ. Φαρσάλων-Γέφυρας, για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τι είπαν οι παίκτες

Στέργιος Τσιαμπαλής: «Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε είναι πολύ σοβαρή και πάλι με ήρεμα βήματα, όπως αρμόζει σε μια ομάδα σαν τον Ερμή Αγιάς. Και αυτό γίνεται λόγω της φιλοσοφίας του προέδρου μας. Έχουν έρθει παιδιά που είναι από τη Λάρισα, από τους οποίους περιμένουμε πάρα πολλά πράγματα, για το μέλλον. Και θεωρώ πως, επειδή η ομάδα είναι πιο γεμάτη από πέρυσι, θα πάμε καλύτερα».
Βαγγέλης Τζόλος: «Ήρθα σε μια καινούργια ομάδα, πρώτη φορά στη Λάρισα. Γίνεται μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και ο πρόεδρος έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, για τη φετινή Α2, η οποία θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Στόχους δεν μπορούμε να βάλουμε από τώρα, ας έχουμε υγεία καταρχήν, να ξεκινήσει η χρονιά και ευελπιστούμε να είμαστε μέσα στα πλέι οφ».
Θοδωρής Τσιλούλης: «Το ότι επέστρεψα στη Λάρισα, σίγουρα είναι πολύ όμορφο για εμένα.
Πάντα μου άρεσε να παίζω στην πόλη μου, είναι δική μου άνθρωποι. Μακάρι να καταφέρουμε να μαζέψουμε κόσμο στο γήπεδο, να δείξουμε αυτήν την σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, γιατί όταν υπάρχει υγεία σε μια ομάδα, βγαίνει και προς τα έξω αυτό, έρχονται επιτυχίες. Θέλουμε να το δείξουμε αυτό και μακάρι να κερδίσουμε τον κόσμο. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να πούμε οτιδήποτε, είναι η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, το υλικό είναι πολύ καλό, οι στόχοι της ομάδας μακάρι να υλοποιηθούνε και σιγά-σιγά να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Και να πετύχουμε τον στόχο μας, όσο πιο νωρίς γίνεται».
Αναστάσιος Σπυρόπουλος: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνιστώ τη φετινή χρονιά, για τον Ερμή Αγιάς. Είναι μια ομάδα που έχει δείξει τα τελευταία χρόνια πολύ σοβαρό πρόσωπο, σε όλους τους τομείς και είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στη Λάρισα. Η ομάδα είναι νέα, με αρκετά νέα παιδιά. Στόχος μας είναι να παίξουμε ωραίο μπάσκετ, να έρθει ο κόσμος της Λάρισας για να μας δει και σίγουρα αποτελεί πρόκληση για να μπούμε στα πλέι οφ».
Νέστορας Κόμματος: «Πάνω από όλα να έχουμε την υγεία μας και αν την έχουμε, κάτι καλό θα παρουσιάσουμε. Σίγουρα μπορεί να πάμε καλύτερα από πέρυσι, ο πρόεδρος έχει θέσει τον στόχο που είναι η εισοδό μας στα πλέι οφ. Χρειάζεται όμως να είμαστε προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι».
-Είναι μια πρόκληση και για σένα τα πλέι οφ;
«Όχι, καμία πρόκληση. Για την ομάδα είναι. Η ομάδα είναι ο Ερμής Αγιάς, δεν είναι ο Νέστορας Κόμματος».

Του Χρήστου Αρχοντούλη
Φωτ. Κώστας Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass