Το «βυσσινί» ζεϊμπέκικο των αθανάτων για τους Κ. Σαμαρά και Οικονομίδη

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2018 16:05

Η αρχή την Ινδίκτου του 2015 για την ΑΕΛ σημαδεύτηκε από θρήνο στην πόλη της Λάρισας στο άκουσμα των δύο απωλειών, του πρώτου κυπελλούχου προέδρου(1985) της λαρισινής ομάδας Κώστα Σαμαρά σε ηλικία 78 ετών και του «βυσσινί» τραγουδοποιού Νίκου Οικονομίδη  που έμελλε εκείνη τη μέρα το τραγούδι που έγραψε με τίτλο «το βυσσινί ζεϊμπέκικο των Αθανάτων» να είναι για τον ίδιο(απεβίωσε σε ηλικία 50 ετών) και τον πρώην πρόεδρο.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ χθες σε μνήμη αυτών των δύο ανθρώπων έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πέρασαν τρία χρόνια μα η κλεψύδρα δεν άδειασε. Λες και ήταν χθες. Εκείνος ο Αύγουστος του 2015, φεύγοντας πήρε μαζί του δύο τεράστιες "βυσσινί" καρδιές, δύο σπουδαίους ανθρώπους της θεσσαλικής πρωτεύουσας. Με διαφορά λίγων ωρών, αποχαιρέτησαν τα εγκόσμια ο πρώτος τροπαιούχος πρόεδρος της ΑΕΛ, ο κυπελλούχος του 1985, Κώστας Σαμαράς και ο ένθερμος οπαδός της "βασίλισσας" και τραγουδοποιός της, Νίκος Οικονομίδης.

Θα τους θυμόμαστε πάντα και η 1η του Σεπτέμβρη, ημέρα που το λαρισινό χώμα τους σκέπασε για πάντα, θα είναι για όλους μας ημέρα θλίψης, μνήμης και αέναης υπόσχεσης αγώνων για το μεγαλείο της αγαπημένης μας ΑΕΛ. Γι' αυτό που πάσχιζαν διαρκώς, ο Κώστας Σαμαράς και ο Νίκος Οικονομίδης».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass