Αναζήτηση ταλέντων στην Ελασσόνα

Eγινε προπόνηση για προεπιλογή στις Μικτές της ΕΠΣΝΛ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 16:19

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Προπόνηση προεπιλογής νεαρών ποδοσφαιριστών για τις μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. πραγματοποιήθηκε προχθές το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Ελασσόνας.
45 – 50 παιδιά, που γεννήθηκαν τα έτη 2003-2004-2005-2006, προερχόμενα από σωματεία της ευρύτερης περιοχής της επαρχίας Ελασσόνας έδωσαν το «παρών» στη συνάντηση – προπόνηση.


Οι προπονητές Δημήτρης Τσέτσιλας και Νίκος Φώλλας πήραν μια πρώτη εικόνα από τους νεαρούς και πολλά υποσχόμενους ποδοσφαιριστές και βέβαια η αξιολόγηση θα συνεχιστεί.
Ο πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ Αργύρης Γκρίμπας μιλώντας στα παιδιά ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά στα σωματεία τους με υγεία και υπενθύμισε πως η ΕΠΣΝΛ θα βρίσκεται κοντά στις ομάδες. Ακόμη συνέστησε στους νεαρούς ποδοσφαιριστές να μην έχουν άγχος στην πρώτη προπόνηση, αφού θα παρακολουθούνται σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, προκειμένου να αξιολογηθούν.
Μιλώντας στην «Ε» ο Αργύρης Γκρίμπας τόνισε, χαρακτηριστικά: «Η ΕΠΣΛ δίνει βάρος στην επαρχία, στην περιφέρεια, προκειμένου να συγκροτήσουμε τη Μικτή. Υπάρχουν πολλά ταλέντα στην περιοχή και είναι ελπιδοφόρο για τη συνέχεια...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1