Όλα έτοιμα για τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου

Σήμερα τελευταία ημέρα των εγγραφών

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 16:47

Όλα είναι έτοιμα για τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης- Ολύμπου, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών και πεζοπόρων.


Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, που όπως φαίνεται θα επικρατούν και την ημέρα του αγώνα, βοήθησαν σημαντικά για να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εργασίες που έγιναν για τον καθαρισμό και τη σήμανση των μονοπατιών.
Από την πρώτη ημέρα που έγινε γνωστή η ημερομηνία της διοργάνωσης οι εθελοντές ανταποκρίνονται στο κάλεσμα για προσφορά συμμετοχής με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση όλων των δράσεων του αγώνα.
Όσοι επαγγελματίες και πολίτες θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά ή σε είδος τις δράσεις του Εξωραϊστικού Συλλόγου και τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα μπορούν να απευθύνονται στην Οργανωτική Επιτροπή στο Δ.Σ. ή στην Ε.Ε. καθώς και στους υπεύθυνους της οργάνωσης Θανάση Μανουλιά (κιν. 6978-005.156) και Θάνο Βαθράκη (κιν. 6974-083.557).
Οι εγγραφές για τη συμμετοχή στους αγώνες των 21 χλμ. ή 8 χλμ. ολοκληρώνονται σήμερα καταθέτοντας οι ενδιαφερόμενοι 10 ευρώ ή 5 ευρώ αντίστοιχα και δηλώνοντας στη φόρμα εγγραφής, εκτός των άλλων στοιχείων, το μέγεθος της τεχνικής μπλούζας.ΚΡΥΟΒΡΥΣΗ FUN RUN 1 χλμ.
Ο αγώνας για παιδιά θα γίνει το Σάββατο 8-9-2018 και ώρα 6:30 μ.μ. με εκκίνηση από την Κεντρική πλατεία Τσαριτσάνης μέχρι την Κρυόβρυση και τερματισμό στην πλατεία, τρέχοντας δίπλα στο ποτάμι.
Μπορούν να τρέξουν παιδιά από 10 έως 15 ετών. Μικρότερα παιδιά θα συνοδεύονται απαραίτητα από γονέα ή κηδεμόνα.
Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν μετάλλια και θα προσφερθούν χυμοί και νερό.

 

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ
Οι πεζοπορίες που θα γίνουν στις 9-9-18 θα ξεκινήσουν μετά την εκκίνηση των αθλητών από την Κεντρική πλατεία.
Α) Διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων, ήπια ανάμεσα σε κάκτους, μουντζουνιές, κυπαρίσσια, πεύκα και λεύκες μέχρι τη Σμίξη και επιστροφή από τον δασικό δρόμο στη συνοικία Παναγιά-Πύργο Μάμτζιου -Οικονόμειο Σχολή-πλατεία για υποδοχή των αθλητών/ τριών.
Β) Διαδρομή 1,5 χιλιόμετρου, ήπια στα μονοπάτια των κάκτων και της μουντζουνιάς και του δρόμου της ιστορίας και του πολιτισμού μέσα στην Τσαριτσάνη, για μικρούς και μεγάλους.
*Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα καλούν όλους τους αθλητές, πεζοπόρους, παιδιά και πολίτες καθώς και όλους τους φορείς και συλλόγους, να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις που επιθυμούν. Να χαρούν και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές, το δάσος, την ιστορία και τον πολιτισμό της Τσαριτσάνης, μέσα σε καταπληκτικές διαδρομές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1