ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δράστης

ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΨΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΒΟΛΗΣ, ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 04 Σεπ 2018 18:57

Επίσημη θέση πήρε χθες η ΠΑΕ Πανιώνιος για τη φωτοβολίδα ευθείας βολής που εκτοξεύτηκε από την κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα ανάμεσα στις δύο ομάδες, ζητώντας να βρεθεί ο δράστης και να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την πράξη του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το στάδιο της Νέας Σμύρνης ανέκαθεν είναι από τα πλέον φιλόξενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για τους αντίπαλους οπαδούς. Το περιστατικό στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαρακτηριστεί ως «ατυχές». Η ρίψη φωτοβολίδας ευθείας βολής, σε ένα σημείο όπου κάθονταν κυρίως οικογένειες με μικρά παιδιά, δεν μπορεί παρά να μας εξοργίζει.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε σε όλους τους τόνους «συγγνώμη» από τον φίλαθλο κόσμο του Πανιωνίου και αυτό είναι κάτι που μετριάζει την οργή και την αγανάκτησή μας. Περιμένουμε όμως και εμπράκτως να κινηθούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση του δράστη και να παραδοθεί στην Αστυνομία προκειμένου να τιμωρηθεί παραδειγματικά για την πράξη του.
Παράλληλα, η Ελληνική Αστυνομία είναι η μοναδική που χειρίζεται τις κάμερες στο Στάδιο της Νέας Σμύρνης, αλλά και πραγματοποιεί τον σωματικό έλεγχο των οπαδών πριν την είσοδό τους σε αυτό. Επειδή λοιπόν τα συστήματα ασφαλείας λειτουργούν κανονικά, εκτιμούμε πως έχει και το απαραίτητο υλικό στα χέρια της για την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ θέλει να διαβεβαιώσει τον φίλαθλο κόσμο της πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να μην υπάρξει ανάλογο περιστατικό. Ήδη υπάρχει η σκέψη να μην χορηγηθούν ξανά εισιτήρια σε οπαδούς συγκεκριμένων ομάδων.
Με αυτά, ως δεδομένα, εμείς θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, προκειμένου να μπορεί με ασφάλεια ο καθένας να έρχεται στο γήπεδο για να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1