Πεζοπορίες για όλους στον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης - Ολύμπου

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 16:32

Παράλληλα με τον 3ο Ορειβατικό Αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου θα γίνουν και πεζοπορίες μεθαύριο Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου, που θα ξεκινήσουν μετά τη εκκίνηση των αθλητών, από την κεντρική πλατεία.

Α) Διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων, ήπια ανάμεσα σε κάκτους, μουντζουνιές, κυπαρίσσια, πεύκα και λεύκες μέχρι τη Σμίξη και επιστροφή από τον δασικό δρόμο στη συνοικία Παναγιά-Πύργο Μάμτζιου -Οικονόμειο Σχολή-Πλατεία για υποδοχή των αθλητών/τριών.

Β) Διαδρομή 1,5 χιλιόμετρου, ήπια στα μονοπάτια των κάκτων και της μουντζουνιάς και τους δρόμους της ιστορίας και του πολιτισμού μέσα στην Τσαριτσάνη.

Για την οργάνωση του 3ου Ορειβατικού Αγώνα υπάρχει η υποστήριξη και συμμετοχή φορέων, συλλόγων και των εθελοντών πολιτών σε μια κοινή προσπάθεια να ενδυναμώσουν το δρομικό και πεζοπορικό κίνημα και την εναλλακτική τουριστική ανάπτυξη του τόπου.

Οι διοργανωτές καλούν όλους, αθλητές, πεζοπόρους, παιδιά και πολίτες καθώς και όλους τους φορείς και συλλόγους, να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις που επιθυμούν. Να χαρούν και να απολαύσουν τις φυσικές ομορφιές, το δάσος, την ιστορία και τον πολιτισμό της Τσαριτσάνης.

«Με ευθύνη, συνέπεια και αλληλεγγύη συνταιριάζουμε την άσκηση και τον αθλητισμό με την απόλαυση της φύσης, τη γνωριμία με την άγρια χλωρίδα και πανίδα και την ιστορική και πολιτιστική κληρονομιά του τόπου», επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης και της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1