Εμφαση στην επιθετική τακτική και το γκολ

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ (18:00, ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ) - ΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2018 15:46

Το πρώτο επίσημο φιλικό στη φυσική του έδρα τη Φιλιππούπολη και μπροστά στο φίλαθλο κοινό της Λάρισας δίνει σήμερα ο Απόλλωνας Λάρισας, ο οποίος στις 18:00 υποδέχεται την κατά μία κατηγορία μεγαλύτερη Λαμία.

Ένα δυνατό αγωνιστικό τεστ για τους «κυανόλευκους», στο οποίο ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στο επιθετικό κομμάτι. Ιδιαίτερες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο θα ξεκινήσει το παιχνίδι ο Απόλλωνας σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό στην Κέρκυρα δεν αναμένεται να υπάρξουν, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του νεοαπακτηθέντος Ριμπερί. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως να αγωνιστεί μισό ημίχρονο ως αλλαγή καθώς δεν είναι ακόμη έτοιμος. Ο Γάλλος επιθετικός θα χρειαστεί ακόμη μέρες (υπολογίζεται προς το τέλος του μηνός) προκειμένου να φτάσει στο επίπεδο αγωνιστικής ετοιμότητας που θέλει ο Μαρσέλο Τροΐζι. Από κει και πέρα το νέο πρόσωπο σε σχέση με το φιλικό της Κέρκυρας θα είναι ο Ζαΐμι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
Στόχος του Απόλλωνα Λάρισας στη σημερινή αναμέτρηση είναι να παρουσιαστεί παραγωγικός στην επίθεση και να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, γεγονός που θα ενισχύσει την ψυχολογία των παικτών. Άλλωστε αυτή την εβδομάδα οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας δούλεψαν στην επιθετική τακτική της ομάδας με ιδιαίτερη έμφαση στο τελείωμα των φάσεων και το γκολ. Παράλληλα ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι θα τσεκάρει τη βασική 11άδα απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας, αυξάνοντας την πίεση και το χρόνο συμμετοχής, καθώς όπως επισήμανε θέλει να τεστάρει τους βασικούς παίκτες σε διάστημα μεγαλύτερο των 70 λεπτών.
Οι παίκτες που θα τεθούν στη διάθεση του Μαρσέλο Τροΐζι για τη σημερινή φιλική αναμέτρηση με τη Λαμία είναι οι Κουτογλίδης, Μαντζάρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Κακάμης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Καμπέρης, Ζαΐμι, Κοντοθανάσης, Βαγενάς, Γαρυφαλλόπουλος, Lucas Rammos, Lucao, Marcolino, Μπιμάι, Τσακυργιάννης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τασιούλης, Γκουντρουμπής, Τσιάτας και Ρενάτο.
Εν τω μεταξύ στο σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία θα ξεκινήσει η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, από τα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο Φιλιππούπολης. Οι τιμές είναι SIMPLE 120 ευρώ, VIP 150 ευρώ. Η τιμή του εισιτηρίου ημέρας για το φιλικό παιχνίδι ορίσθηκε στα 10 ευρώ, και από τις δύο Θύρες (1 και 2).

 

ΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΟ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ
Διενεργήθηκε χθες στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της τρίτης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, στην οποία μετέχουν οι ομάδες της Football League και οι 16 ερασιτεχνικές ομάδες που προέκυψαν από τους δύο προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης.
Ο Απόλλωνας Λάρισας κληρώθηκε με τον Θεσπρωτό, ο οποίος αρχικά είχε κερδίσει εκτός έδρας τον Αστέρα Ιτέας με 1-0 και στη συνέχεια την Αναγέννηση Πλαγιάς επίσης εκτός έδρας με 5-0.
Οι αγώνες, που είναι νοκ άουτ, θα διεξαχθούν στις έδρες των ερασιτεχνικών ομάδων με τα παιχνίδια να ορίζονται για την Κυριακή (16/9) στις 16:30 το απόγευμα. Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Θεσπρωτός-Απόλλων Λάρισας
ΑΟ Καρδίας-Απόλλων Πόντου
Κόρινθος 2008-Παναχαϊκή
ΟΦ Ιεράπετρας-Καραϊσκάκης
Απόλλων Παραλιμνίου-Αιγινιακός
Αντίμαχος Κων ή Αιολικός-Βόλος
Ερμιονίδα-ΑΟΧ Κισσαμικός
ΑΣ Γιαννιτσά-Τρίκαλα
Άρης Αβάτου-Πλατανιάς
Τηλυκράτης-Αήττητος
Κιθαιρών Καπαρελίου-Ηρόδοτος
Ερμής Αμυνταίου-Εργοτέλης
Εθνικός-Ηρακλής
Θύελλα Καμαρίου-Σπάρτη
Νίκη Βόλου-Δόξα Δράμας
Επισκοπή ή Παλληξουριακός-Κέρκυρα

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass