Μαρσέλο Τροΐζι: «Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το σκορ αλλά το πόσο θα είναι έτοιμοι οι παίκτες»

Μ. ΧΑΒΟΣ: «ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Δημοσίευση: 09 Σεπ 2018 17:18

Ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος τόνισε ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει κυρίως δεν είναι το σκορ αλλά το πόσο οι παίκτες θα είναι έτοιμοι για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Το διάστημα που έχουμε δουλέψει είναι μικρό και πιστεύω ότι η ομάδα θα γίνει καλύτερη στη συνέχεια όσο περνάει ο καιρός και θα μπορέσουμε να πάμε ψηλά.

Σίγουρα δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα. Ήταν το τρίτο φιλικό της προετοιμασίας μας. Ακόμα οι περισσότεροι παίκτες χρειάζονται χρόνο και πιστεύω ότι σε 15 περίπου ημέρες θα είμαστε σε ικανοποιητικό επίπεδο.

Σε ό,τι αφορά στον Ριμπερί δεν έχει βρει ρυθμό ακόμα αλλά πρέπει να χάσει, κάποια κιλά. Ο στόχος μου ήταν να τον χρησιμοποιήσω για 20 λεπτά για να τον δω πώς κινείται μέσα στο γήπεδο, γιατί έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα. Μου αρέσει σαν παίκτης και πιστεύω να μας βοηθήσει, αλλά μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα θα πρέπει να χάσει κάποια κιλά.

Σχετικά με τον Μαρκολίνο είναι ένα κλασικό δεκάρι που έρχεται από τη Βραζιλία, ένας πολύ καλός παίκτης που κάθε μέρα ανεβαίνει σταθερά. Αρχίζει και καταλαβαίνει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα πάει πολύ ψηλά εδώ στην Ελλάδα.

-Γιατί έπεσε η απόδοση της ομάδας στο τελευταίο ημίωρο;

«Κάναμε πολλές αλλαγές, αλλά είχαμε πολλή κούραση γιατί αυτή την εβδομάδα είχαμε φουλ προπονήσεις. Αυτήν την εβδομάδα κάναμε προπόνηση πρωί και απόγευμα. Αλλά εμένα δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το αποτέλεσμα αλλά το πόσο θα είναι έτοιμοι οι παίκτες» κατέληξε ο Μαρσέλο Τροΐζι.

Από την πλευρά του ο νέος τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος επισήμανε:

«Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση που είχαν τα παιδιά. Τις τελευταίες τρεις ημέρες προσπαθήσαμε να δουλέψουμε στην τακτική και νομίζω ότι τα παιδιά για τόσο μικρό χρονικό διάστημα ανταποκρίθηκαν πολύ καλά. Το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να καταλάβουν ότι στο τακτικό κομμάτι πρέπει να παίζει ο καθένας στη θέση του και να μπορεί να ανταποκρίνεται και στις τέσσερις φάσεις του παιχνιδιού. Μπορούσαμε να είχαμε περισσότερα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες και θέλουμε λίγη δουλειά εκεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass