Δοκίμασε παίκτες και συστήματα ο Σωτ. Αντωνίου

* Στο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό Βόλου * Ξεκίνησε με 3-5-2 και μετά το 25’ το μετέτρεψε σε 4-4-2

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2018 22:00

Παίκτες που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής έως τώρα όπως ο Λεοζίνιο, χρησιμοποίησε ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο, όπου οι «βυσσινί» επικράτησαν του αντιπάλου τους, με 1-0.

Ο Αγιώτης προπονητής είχε την ευκαιρία στη συγκεκριμένη αναμέτρηση να δοκιμάσει παίκτες σε διάφορες θέσεις και παράλληλα να δει σε ποια συστήματα, η ομάδα ανταποκρίνεται καλύτερα.

Σε όλο τον αγώνα έπαιξε και ο Μπάλλας που δεν είχε χρόνο συμμετοχής έως τώρα στα δύο πρώτα παιχνίδια με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Άρη.

Όμως είναι ποδοσφαιριστής που δουλεύει σκληρά καθημερινά και ο Αντωνίου του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί για να δει τον βαθμό της ετοιμότητας που βρίσκεται, ώστε να τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Ο Καρδιτσιώτης μέσος δουλεύει καθημερινά, είναι παίκτης που μπορεί να προσφέρει και υπομονετικά, θα περιμένει να του δοθεί η ευκαιρία.

Το παιχνίδι ήταν προπονητικού χαρακτήρα, ασφαλώς και τα ματς του πρωταθλήματος έχουν διαφορετικό ρυθμό, όμως η ομάδα του Βόλου παρότι θα αγωνιστεί στον 4ο όμιλο της Γ’Εθνικής, αποδείχτηκε ένας μαχητικός αντίπαλος και η ΑΕΛ έκανε μια πολύ καλή προπόνηση ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής για την Super League, με τον Παναθηναϊκό, στο AEL FC ARENA (16/9, 18:15).

ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Δύο συστήματα δοκίμασε κατά τη διάρκεια του προχθεσινού αγώνα, ο Σωτήρης Αντωνίου.

Αρχικά ξεκίνησε το ματς με 3-5-2, τερματοφύλακας ο Κρίστινσον, στην άμυνα οι Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς και Χούμπσεφ, κεντρικοί μέσοι οι Μπάλλας και Μιλοσάβλιεβιτς, έχοντας στα άκρα της μεσαίας γραμμής τους Καρανίκα (δεξιά) και Ντέλετιτς (αριστερά), ενώ πίσω από τους δύο επιθετικούς, Κούνιτς και Μόρσι, αγωνίστηκε, ο Λεοζίνιο), ενώ μετά το 25’ επέλεξε το 4-4-2.

ΜΑΖΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΛΕΟΖΙΝΙΟ ΚΑΙ ΠΙΤΙ

Δύο κλασικά δεκάρια, ο Λεοζίνιο και ο Πίτι έπαιξαν μαζί στην επανάληψη, καθώς ο δεύτερος πέρασε στη θέση του Μιλοσάβλιεβιτς, στο 46’της αναμέτρησης.

Γενικά ο τεχνικός της ΑΕΛ έκανε αρκετές δοκιμές, χρησιμοποιώντας σε διάφορες θέσεις τους παίκτες, είδε αυτά που ήθελε ώστε να βελτιώσει στη συνέχεια τις όποιες αδυναμίες εντόπισε, ενώ επειδή πάντα «εχθρός» του καλού είναι το καλύτερο, προφανώς και θέλει ανεξαρτήτως αν είναι επίσημα ή φιλικά παιχνίδια, η ομάδα να παρουσιάζεται δυνατή και με αυτοπεποίθηση, για να πετύχει τους στόχους της, τη φετινή σεζόν.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως στο προχθεσινό φιλικό, με την ΑΕΛ έπαιξαν οι: Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Γκοΐκοβιτς (67’ Σαχίτι), Χούμπσεφ (46’ Γκόλιας), Καρανίκας, Μιλοσάβλιεβιτς(46’Πίτι, Μπάλλας, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Μόρσι (75’Νούνιτς), Κούνιτς (46’ Φριουί).

*Το γκολ σημείωσε ο Ντέλετις με πέναλτι στο 43’της αναμέτρησης.

 

Με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή στο AEL FC ARENA

Μετά και την αυριανή αναμέτρηση της Εθνικής με την Ουγγαρία, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα της Super League.

Η ΑΕΛ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ως γνωστόν φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA και η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 18:15.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

18:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ NOVA

19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ

20:30 ΑΕΚ-Πανιώνιος NOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

16:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός ΕΡΤ

18:15 ΑΕΛ-Παναθηναϊκός NOVA

19:00 Ατρόμητος-Λαμία ΕΡΤ

20:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης NOVA

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

19:00 Άρης-Λεβαδειακός ΕΡΤ

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass