Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Αλεξάντρ Κοέφ για δύο χρόνια στην ΑΕΛ

* ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΚΕΝΑΝ ΜΠΑΡΓΚΑΝ * ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΦΑΤΙΟΝ ΚΑΙ ΣΑΧΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 22:00

Δύο ακόμη αξιόλογες μεταγραφές πραγματοποίησε χθες η ΑΕΛ, ενισχύοντας την άμυνα και την επίθεση, με παίκτες που μπορούν να τη βοηθήσουν σημαντικά για να πετύχει τους στόχους της, στο πρωτάθλημα της Super League.

Συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο 26χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος Alexandre Coeff που αγωνιζόταν στην Μπρέστ τα δύο τελευταία χρόνια και ο 29χρονος επιθετικός, Κενάν Μπαργκάν, ο οποίος ήταν την περσινή σεζόν στον Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν συμβόλαια δύο χρόνων με τους «βυσσινί» και τίθενται έτσι στη διάθεση του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 26χρονο Γάλλο αμυντικό μέσο Alexandre Coeff. Ο Alexandre Coeff είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Γαλλίας από την U16 έως την U21 κι έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις εξής ομάδες: Λάνς (Γαλλία), Ουντινέζε (Ιταλία), Γρανάδα (Ισπανία), Μουσκρόν (Βέλγιο), Αζαξιό (Γαλλία) και Μπρέστ (Γαλλία). Στη Μπρέστ αγωνίστηκε τις δύο τελευταίες σεζόν ως δανεικός από την ιταλική Ουντινέζε, έχοντας μαζί της 58 συμμετοχές. Το καλοκαίρι του 2018 συμμετείχε στην προετοιμασία της Ουντινέζε με την οποία και αγωνίστηκε σε δύο φιλικούς αγώνες. Από σήμερα τίθεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή μας κ. Αντωνίου, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AEL FC ARENA».

*Επίσης είχαμε και την ανακοίνωση για τον Κενάν Μπαργκάν: ««Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 2ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 29χρονο επιθετικό Κενάν Μπαργκάν.

Ο Κενάν Μπαργκάν έχει αγωνιστεί στις ΠΑΕ Βέροια, Καλλονή, Πανιώνιος και Άρης και την περσινή χρονιά με τη φανέλα του Άρη αγωνίστηκε σε 21 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και πέτυχε 3 γκολ».

*Αξίζει να αναφερθεί πως για τον Μπαργκάν η ΑΕΛ ενδιαφέρθηκε και πριν από τρία χρόνια τον Αύγουστο του 2015, όμως τότε δεν προχώρησαν οι συζητήσεις, αλλά αυτή τη φορά οι δύο πλευρές τα βρήκαν και έδωσαν τα χέρια.

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΦΑΤΙΟΝ ΚΑΙ ΣΑΧΙΤΙ

Όσον αφορά τώρα στο αγνωστικό κομμάτι, δυο σημαντικά προβλήματα «πονοκεφαλιάζουν» τον Αγιώτη τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, ο Φατιόν έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και ο Σαχίτι υπέστη διάταση συνδέσμου, με αποτέλεσμα η συμμετοχή τους να θεωρείται αμφίβολη και το ιατρικό τιμ της ομάδας καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να είναι παρόντες οι δυο παίκτες, στο παιχνίδι με τους «Πράσινους».

Παράλληλα ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν και οι Μόρας, Ζίζιτς, Κούσας, Πινακάς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Την Παρασκευή πιθανότατα η απογευματινή προπόνηση της ομάδας να πραγματοποιηθεί στο AEL FC ARENA.

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δύο παιχνίδια για την 3η αγωνιστική της Super League θα διεξαχθούν σε διαφορετική ώρα έναρξης από την αρχικά προγραμματισμένη τους. Πρόκειται για τους αγώνες Ξάνθη-Παναιτωλικός (στις 17:00 αντί για τις 16:00) και Ατρόμητος-Λαμία(στις 20:00 αντί για τις 19:00). Έτσι το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής με τις ώρες, έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

18:15 ΟΦΗ-ΠΑΟΚ NOVA

19:00 Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα ΕΡΤ

20:30 ΑΕΚ-Πανιώνιος NOVA

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

17:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός ΕΡΤ

18:15 ΑΕΛ-Παναθηναϊκός NOVA

20:00 Ατρόμητος-Λαμία ΕΡΤ

20:30 Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης NOVA

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

19:00 Άρης-Λεβαδειακός ΕΡΤ

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Gallery άρθρου

Σχετικά Άρθρα