Γερμανική αντιπροσωπεία στα γραφεία της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 11 Οκτ 2018 15:20

Στο πλαίσιο του Ελληνογερμανικού προγράμματος ανταλλαγής νέων, εκπρόσωποι του Κρατιδίου της Γερμανίας «Mecklenburg-Vorpommern» καθώς και των αθλητικών συλλόγων «SV Warnemϋnde Fuβball» και «SV Waren 09» θα επισκεφτούν την πόλη της Λάρισας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ θα υποδεχτεί σήμερα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 στα γραφεία της, αντιπροσωπεία του σωματείου Προμηθέας, τρία μέλη του συμβουλίου του Κρατιδίου της Γερμανίας «Mecklenburg-Vorpommern» και ειδικότερα το «Sportjugend Mecklenburg-Vorpommern» (γραφείο Αθλητισμού και Νεολαίας) καθώς και τέσσερις εκπρόσωπους των δύο αθλητικών συλλόγων «SV Warnemϋnde Fuβball» και «SV Waren 09».

Το πρόγραμμα αφορά στη δυνατότητα ανταλλαγής νέων, με αφορμή τη συνεργασία Αθλητικών Συλλόγων των χωρών, με σκοπό τη γνωριμία του τρόπου ζωής και των αθλητικών και πολιτιστικών συνηθειών των νέων κάθε χώρας, καθώς επίσης και τη γνωριμία με την κουλτούρα της κάθε περιοχής μέσα από την ξενάγηση στα σημαντικότερα και ενδιαφέροντα μνημεία και αξιοθέατά της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PARKO EYXON
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1