Απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ

*Στην Α1 Ερασιτεχνική *Νίκησε 3-1 την Ανάβρα και εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία στο ντέρμπι των Ελευθερών *«Δύο στα δύο» τα Βούναινα *Σημαντικό «διπλό» για Μαυροβούνι

Δημοσίευση: 12 Νοε 2018 22:12

Τη μοναξιά της κορυφής στην Α1 Ερασιτεχνική απολαμβάνει ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ μετά τη νίκη που πέτυχε με 3-1 επί της Ανάβρας και σε συνάρτηση με το «x» στο γήπεδο Ελευθερών στο ντέρμπι της ομώνυμης ομάδας με την Αμπελιά (2-2).

Η ομάδα του Αβέρωφ προηγήθηκε στο ημίχρονο με το γκολ του Λιλολάρι (27’), ενώ με την έναρξη της επανάληψης ο Γραμμένος διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων (46’) και έθεσε τις βάσεις για τη νίκη. Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι στο 50’ όταν ο Κορδαλής μείωσε σε 2-1 για την Ανάβρα, όμως ο «συνήθης ύποπτος» Ελευθέρογλου μίλησε λίγο πριν την εκπνοή (89’) διαμορφώνοντας το τελικό 3-1. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξαν παράπονα για τη διαιτησία από την πλευρά της Ανάβρας σχετικά με το πρώτο και το τρίτο γκολ των γηπεδούχων (για επιθετικό φάουλ και οφσάιντ αντίστοιχα) αλλά και για μία κάρτα που ζήτησαν στον Μούτσα (θα ήταν η δεύτερη) όταν ανέτρεψε τον Κορδαλή (55’).

Στο ντέρμπι των Ελευθερών η Αμπελιά άγγιξε τη νίκη (0-2) αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές στο τελευταίο ημίωρο και έφτασαν στην ισοφάριση. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 40’ με τον Φαρμάκα, ενώ στο 55’ ο Κ. Κολοβός με πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Η αντίδραση του ΑΟ Ελευθερών ήταν άμεση και στο 57’ ο Παιδής μείωσε σε 1-2, ενώ στο 89’ ο Καλφούντζος διαμόρφωσε το τελικό 2-2 και απέτρεψε την ήττα από την ομάδα του.

Δεύτερη σερί νίκη για τα Βούναινα αυτή τη φορά επί του Αστέρα Μελισσοχωρίου με 3-1 σ’ ένα πραγματικό ντέρμπι που στιγματίστηκε από τρεις αποβολές. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο με τα γκολ του Τζατζάκη (30’, 33’), ενώ στο 56’ ο Χριστοδούλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι.

Ο Αστέρας μείωσε σε 3-1 στο 58’ με τον Νούσια. Οι Κορδέλας (76’) και Σουπεκιώτης (90’) αποβλήθηκαν από τους γηπεδούχους και ο Αγγελούλης (75’) από τους φιλοξενούμενους.

Πολύ μεγάλο «διπλό» για το Μαυροβούνι στο «Γ. Μητσιμπόνας» με 1-0 επί του ΑΣ Βορειοηπειρωτών. «Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Σ. Χατζηλιάδηςσ το 11ο λεπτό. Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Μούρι (61’) από τους γηπεδούχους και Σάπιος (90’) από τους φιλοξενούμενους.

Με το επιβλητικό 4-0 επέστρεψε από τη Μελιβοία η Αστραπή Ν. Πολιτείας στο ντεμπούτο του Κώστα Τσότσου στον πάγκο των φιλοξενουμένων. Τα γκολ για τους νικητές πέτυχαν οι Φακίτσας (27’, 49’), Σταθάκος (55’) και Κατσιάνας (66’) με πέναλτι. Σημαντικό μερίδιο στη νίκη είχε και ο τερματοφύλακας της Αστραπής Σκάρλος που απέκρουσε τα πέναλτι των Κοταρέλα και Τσιρογιάννη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν και δύο δοκάρια με τους Μυλωνά και Τσιρογιάννη.

Εξίσου πολύ σημαντική ήταν και η νίκη των Αγ. Αναργύρων μέσα στη Γιάννουλη επί της Δήμητρας με 1-0. Οι γηπεδούχοι αν και έδειξαν την περασμένη εβδομάδα ότι αρχίζουν να βρίσκουν ρυθμό δεν τα κατάφεραν, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που σε ένα ακόμα παιχνίδι επιβεβαίωσαν ότι έχουν μεγάλες δυνατότητες. Το γκολ που έκρινε τον νικητή πέτυχε ο Τσιρβούλης στο 72ο λεπτό. Δύο δοκάρια για τη Γιάννουλη είχαν οι Ασπετάκης και Γκαραβέλης και ισάριθμα για τους Αγ. Αναργύρους ο Μαροσούλης.

Γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν Νεάπολη και Προμηθέας οι οποίοι αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 36’ με τον Γαρυφαλλόπουλο, ενώ οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 75’ με τον Πότση.

Τέλος στο Μεσοχώρι ο Παναγροτικός πανηγύρισε τη δεύτερη φετινή του νίκη επί της τοπικής Ελπίδας με 2-1 μετά από ανατροπή στην επανάληψη. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 11’ με τον Καραμάνο, ο Φουρίκης με πέναλτι στο 58’ ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 68’ με το αυτογκόλ του Φράντζα διαμορφώθηκε το 1-2. Στο 90’ αποβλήθηκε από τους γηπεδούχους ο Κουζιώνης.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φιλοκτήτης -Αστραπή Ν. Π.          0-4

Α.Ο. Ελευθερών- Αμπελιά  2-2

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών-Μαυροβούνι        0-1

Δήμητρα Γιάνν.- Αγ. Ανάργυροι     0-1

Μεσοχώρι-Παναγροτικός    1-2

Βούναινα- Μελισσοχώρι     3-1

Αβέρωφ – Ανάβρα  3-1

Νεάπολη –Προμηθέας        1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΟΛ Αβέρωφ        19-7   18

Αμπελιά        16-7   16

Ελευθεραί     9-3     15

Βούναινα       15-7   15

Μαυροβούνι  14-8   15

Μελισσοχώρι 10-9   12

Αστραπή Ν.Π.         13-11  12

Αγ. Ανάργυροι         13-14  12

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών       9-6     10

Νεάπολη       8-12   8

Προμηθέας    10-16  8

Ανάβρα         10-13  8

Δήμητρα Γιάνν.        5-10   6

Παναγροτικός          8-14   6

Μεσοχώρι     7-14   1

Φιλοκτήτης    4-19   0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17/11, 15:00)

Αμπελιά-ΠΑΟΛ Αβέρωφ

Παναγροτικός- Ανάβρα

Προμηθέας- ΑΟ Ελευθερών

Μαυροβούνι-Μεσοχώρι

Μελισσοχώρι-Νεάπολη

Αστραπή Ν. Π.-Α.Σ. Βορειοηπειρωτών

Αγ. Ανάργυροι-Βούναινα

Φιλοκτήτης-Δήμητρα Γιάνν.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass