Επικίνδυνη αποστολή για τον Ερμή στο Ψυχικό

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (17:00) ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ - ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΛΟΓΩ ΙΩΣΗΣ ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΚΣΙΚΣ, ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ Ο ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΤΣΙΑΜΠΑΛΗΣ

Δημοσίευση: 17 Νοε 2018 16:12

Επικίνδυνη αποστολή στο Ψυχικό έχει σήμερα ο Ερμής Αγιάς στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής του μπάσκετ.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Ιωνικού, χάρη στην οποία σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και να διευρύνει το σερί των επιτυχιών της. Σε κάθε περίπτωση η νίκη στη σημερινή αναμέτρηση θα δώσει προστιθέμενη αξία στην επιτυχία της προηγούμενης εβδομάδας επί του Ιωνικού.
Ο Ερμής θα παραταχθεί με ενισχυμένη ψυχολογία, αλλά και πολλά προβλήματα, γεγονός που δεν επιτρέπει κανέναν εφησυχασμό. Συγκεκριμένα, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του κορυφαίου της προηγούμενης αγωνιστικής Τριανταφύλλου αλλά και του έμπειρου Κούκσικς, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση. Για τον λόγο αυτό επιστρατεύτηκε και ο Τσιαμπαλής, ο οποίος αν και αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και αρχικά δεν υπολογιζόταν για τη σημερινή αναμέτρηση, κλήθηκε στην αποστολή για παν ενδεχόμενο.
Επί της ουσίας εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι ο Ερμής έχει να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο, όπως το Ψυχικό, που στην έδρα του παρουσιάζεται μεταμορφωμένο. Στα τελευταία δύο παιχνίδια «εντός των τειχών» παραμένει αήττητο, ενώ προέρχεται από το 113-74 επί του Εθνικού (η μεγαλύτερη επιθετική συγκομιδή μέχρι τώρα στην Α2). Το σκληρό παιχνίδι και κυρίως ο χαμηλός ρυθμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των γηπεδούχων, για τα οποία θα προσπαθήσουν να βρουν λύσεις οι παίκτες του Ερμή.
«Δεν ήταν η καλύτερη εβδομάδα λόγω των προβλημάτων υγείας ορισμένων παικτών, ωστόσο αισιοδοξούμε για το θετικό αποτέλεσμα λόγω της πολύ καλής ψυχολογίας που έχει η ομάδα μετά τη νίκη με τον Ιωνικό» επισήμανε ο τεχνικός του Ερμή, Γιώργος Σκαραφίγκας και πρόσθεσε:
«Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Το «physical game» του αντιπάλου, το σκληρό παιχνίδι και το χαμηλό τέμπο είναι δύο στοιχεία που πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει να ανεβάσουμε το σκορ και να τρέξουμε το ματς για να βρούμε τις λύσεις που θέλουμε. Το Ψυχικό είναι έμπειρο στο αργό παιχνίδι κι αυτό πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».
Στην αποστολή του Ερμή Αγιάς, η οποία βρίσκεται από χθες το βράδυ στην Αθήνα συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Λάππας, Τσιαμπαλής Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας, Τζόλος, Τριανταφύλλου, Σπυρόπουλος, Τσιλούλης, Μηλιώνης, Τσούλκας, Νταλός, Κούκσικς.ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Μόνο ο Ηρακλής δεν θα χρειαστεί να μετακινηθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α2 ανδρών, από τις τρεις ομάδες που ισοβαθμούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο «Γηραιός» αντιμετωπίζει το Πευκοχώρι, στο Ιβανώφειο, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο αντίπαλός του έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και βρίσκεται ένα βαθμό μόνο μακριά από το «ρετιρέ». Ο Ιωνικός Νικαίας αγωνίζεται αύριο Κυριακή στην Καβάλα, ενώ η Καρδίτσα του Λαρισαίου Γιάννη Τζήμα αντιμετωπίζει σήμερα στον Πειραιά τον ουραγό Εθνικό.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής του μπάσκετ:
ΣΗΜΕΡΑ
16.30, Ηρακλής- Πευκοχώρι
17.00, Ιπποκράτης-Καστοριά
18.00, Διαγόρας Δρ.-Απόλλων Π.
17.00, Εθνικός-Καρδίτσα
17.00, Ψυχικό-Ερμής Αγιάς
17.00, Κόροιβος-Χαρ. Τρικούπης
ΑΥΡΙΟ
17.00, Καβάλα-Ιωνικός Ν.
ΤΕΤΑΡΤΗ 28/11
19.00, Αμύντας-Μαρούσι

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ερμής Αγιάς    9
Ιωνικός Ν.    9
Ηρακλής    9
Καρδίτσα    8
Διαγόρας Δρ.    8
Αμύντας    8
Πευκοχώρι    8
Κόροιβος    8
Ιπποκράτης Κω    8
Καστοριά    7
Χαρ. Τρικούπης    7
Ψυχικό    7
Μαρούσι    7
Καβάλα    6
Απόλλων Π.    6
Εθνικός    5

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass