Νέο ντέρμπι για τον Ερμή Αγιάς

ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ (17:00) ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ

Δημοσίευση: 08 Δεκ 2018 16:12

Ένα ακόμα ντέρμπι περιμένει τον Ερμή Αγιάς, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Κόροιβο.

Το συγκρότημα του Γιώργου Σκαραφίγκα υποδέχεται σήμερα στις 17:00 στο κλειστό της Νεάπολης την ομάδα της Αμαλιάδας, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής και ευελπιστεί να επιστρέψει στις νικηφόρες εμφανίσεις και να κρατηθεί στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας (πλέον στην εξίσωση προσπαθεί να μπει και το Ψυχικό που έχει έναν αγώνα λιγότερο).
Ο Ερμής Αγιάς έχει την ίδιο ρεκόρ με τον Κόροιβο (5-3), στοιχείο που ανεβάζει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη, αφού οι δύο ομάδες δείχνουν να έχουν κοινούς στόχους στη φετινή Α2. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ήττα στο Θεσσαλικό ντέρμπι και θέλουν να κλείσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα αυτήν την παρένθεση, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που την περασμένη αγωνιστική έκαναν επίδειξη ισχύος απέναντι στην Καβάλα (με 16/25 τρίποντα, 35-20 ριμπάουντ και 21 ασίστ).
Στη δεινότητα στο σκοράρισμα του αντιπάλου αναφέρθηκε και ο τεχνικός του Ερμή Αγιάς, Γιώργος Σκαραφίγκας τονίζοντας ότι παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο.
«Έχουμε μπροστά μας έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο με μεγάλα ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα και τα δίποντα. Πρέπει να τους σταματήσουμε κάτω από τους 80 πόντους. Θα έλεγα ίσως και κάτω από τους 70 πόντους αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο σε σχέση με τη δεινότητα στο σκοράρισμα που τους διακρίνει.
Επομένως πρέπει να δείξουμε σθένος στην άμυνα «ένας εναντίον ενός» και να χτυπήσουμε τις αδυναμίες στην επίθεση. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να μας στηρίξει σ’ αυτή τη δύσκολη προσπάθεια. Η παρουσία του πιστεύω θα μας δώσει την απαιτούμενη ψυχολογική ώθηση» κατέληξε ο Γιώργος Σκαραφίγκας.
Ο Ερμής Αγιάς θα παραταχθεί στη σημερινή αναμέτρηση εν πλήρη δυνάμει, αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και ως εκ τούτου στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κόμματος, Λάππας, Τσιαμπαλής Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας, Τζόλος, Τριανταφύλλου, Σπυρόπουλος, Τσιλούλης, Μηλιώνης, Τσούλκας, Νταλός και Κούκσικς.

 

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Στην έδρα της Ευρώπης Πευκοχωρίου αγωνίζεται ο πρωτοπόρος Αμύντας με στόχο την έβδομη διαδοχική νίκη. Κι αυτό λόγω του ότι ο Ιωνικός Νικαίας, που υποδέχεται τον Ιπποκράτη, έχει έναν αγώνα λιγότερο. Ο «Γηραιός» παίζει στην Καβάλα, ενώ το Ψυχικό καλείται να περάσει από την Πάτρα κόντρα στον Απόλλωνα. Το Μαρούσι φιλοξενεί την Καρδίτσα, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, με την ομάδα του Γιάννη Τζήμα να έχει τον πρώτο λόγο, η Καστοριά είναι το φαβορί στο ματς με τον ουραγό Εθνικό, ενώ ο Χαρίλαος Τρικούπης υποδέχεται τον Διαγόρα.
Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (17:00) και η βαθμολογία:
Πευκοχώρι-Αμύντας
Καστοριά-Εθνικός
Απόλλων Π.-Ψυχικό
Μαρούσι-Καρδίτσα
Ερμής Αγιάς-Κόροιβος
Χαρ. Τρικούπης-Διαγόρας Δρ.
Ιωνικός Ν.-Ιπποκράτης (13.00)
Καβάλα-Ηρακλής

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Αμύντας    14
Καρδίτσα    13
Ερμής Αγιάς    13
Ιωνικός Ν.*    13
Ηρακλής*    13
Κόροιβος    13
Διαγόρας Δρ.    13
Ιπποκράτης    13
Καστοριά    12
Ψυχικό*    11
Πευκοχώρι    11
Μαρούσι*    10
Απόλλων Π.    10
Χαρ. Τρικούπης    10
Καβάλα    9
Εθνικός    8
*Έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass