ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΠΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΤΣΙΛΑΣ, ΝΙΚΟΣ ΦΩΛΛΑΣ

Νίκες και στα Γρεβενά θέλουν οι Μικτές της ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 12 Δεκ 2018 22:07

Τις ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών θα αντιμετωπίσουν σήμερα εκτός έδρας οι Μικτές της ΕΠΣΛάρισας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πανελληνίων πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της ΕΠΣ Γρεβενών, το ματς της Κ-14 θα ξεκινήσει στις 12:30 ενώ το παιχνίδι της Κ-16 στις 14:30.


Αδιαφιλονίκητα φαβορί για να κερδίσουν είναι οι ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται να δείξουν την πρέπουσα σοβαρότητα και να μην πάνε για…εκδρομή στα Γρεβενά, διότι σε αυτή την περίπτωση θα χαλάσουν την καλή εικόνα που δείχνουν μέχρι τώρα.
«Είναι ένα κομβικό παιχνίδι, διότι εάν κερδίσουμε θα είμαστε με το ένα πόδι στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τα παιδιά έχουν πολύ καλή ψυχολογία, γνωρίζουν πως όλα τα παιχνίδια έχουν τον ανάλογο βαθμό δυσκολίας και θέλω να πιστεύω πως παρά την κούραση από το πρωινό ταξίδι, θα επιστρέψουμε στη Λάρισα νικητές, δείχνοντας παράλληλα πως έχουμε ένα αξιόμαχο σύνολο», επισήμανε ο ενωσιακός προπονητής της Κ-16 Δημήτρης Τσέτσιλας, ενώ από την πλευρά του ο ενωσιακός τεχνικός της Κ-14 Νίκος Φώλλας, τόνισε τα εξής:
«Ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς, πρέπει να κερδίσουμε για να περάσουμε ευχάριστες τις γιορτινές ημέρες και μετά θα ακολουθήσουν στον δεύτερο γύρο δύο δύσκολα παιχνίδια με Καρδίτσα και Τρίκαλα. Χωρίς να υποτιμούμε τον αντίπαλό μας, στην αποστολή συμπεριλήφθησαν και επτά παίκτες που κλήθηκαν διότι θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα και σε ποδοσφαιριστές όσο το δυνατόν περισσότερων σωματείων, για να παίξουν. Χρειάζεται να αγωνιστούμε με σοβαρότητα και ευελπιστώ πως στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την κατάκτηση των τριών βαθμών. Υπάρχει μεγάλη βοήθεια από τη διοίκηση της ΕΠΣΛ, αρίστη συνεργασία με τον Δημήτρη Τσέτσιλα, με όλα τα σωματεία και αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας».
Οι αποστολές των δύο ομάδων θα αναχωρήσουν για τα Γρεβενά σήμερα, στις 7.30 το πρωί, από τα γραφεία της ΕΠΣΛ (Αδριανού 12) και από τους Ενωσιακούς προπονητές κ.κ. Τσέτσιλα, Φώλλα, κλήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κ-14: Νικολακούλης, Γκίτσας, Μπόρος, Νινίκας, Ασίκογλου, Γούλας, Κυρμιτσής (ΑΕΛ), Γαρυφάλλου (Απόλλων Λάρισας), Λάζος, Αρσένης, Αρσενίδης (Νίκη Μιχαήλ), Μπαλαμώτης, Παπαγεωργίου (Ηρακλής Λάρισας), Χατζής (Πελασγιώτιδα), Ιορδανίδης (Λαρισαϊκός), Κανιούρας (ΠΑΟΛ Αβέρωφ), Κωνσταντίνου (Αστραπή Νέας Πολιτείας), Λάτσος (Δήμητρα Γιάννουλης)
Κ-16: Πατέτσιος (Λαρισαϊκός), Γκατζιούρας, Γκαλμπογκίνης (Σμόλικας), Γκαραγκιόζης, Γκαντούνας (Π.Ο.Ε), Καραγιάννης (Τσαριτσάνη), Ζάρας, Ριζόπουλος (Ηρακλής Λάρ.), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος (Ατρόμητοι Θύελλα), Ζησούλης, Πράπας (Ν. Πολιτεία), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Πετσούλας (Ερασ. ΑΕΛ), Καρέλας (Γιάννουλη), Βλησαρούλης (Απόλλων).
*Τους αγώνες θα διευθύνουν οι κ. Πέτσας, Παπαγεωργόπουλος, Αλεξόπουλος (Τρικάλων) στην Κ-14, ενώ στην Κ-16 διαιτητής θα είναι ο κ. Λεωνίδας επίσης της ΕΠΣ Τρικάλων, με τους ίδιους βοηθούς.

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων
ΕΠΣ Γρεβενών-ΕΠΣ Λάρισας

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ
Κ-14
Καρδίτσα    5-1    4
Λάρισα    3-1    4
Τρίκαλα    5-3    3
Γρεβενά    1-9    0
Κ-16
Λάρισα    2-0    6
Καρδίτσα    3-2    3
Τρίκαλα    0-1    2
Γρεβενά    1-3    1

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass