- ΝΙΚΗΣΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΤΗΝ ΟΜΩΝΥΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 1-0 - ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΓΚΟΛ Ο ΝΤΟΝΟΥΔΗΣ ΣΤΟ 114’

Στην παράταση πήρε την πρόκριση ο Τύρναβος

Δημοσίευση: 13 Δεκ 2018 16:25
ΤΥΡΝΑΒΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ

Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 114ο λεπτό κρίθηκε το χθεσινό παιχνίδι του Κυπέλλου ΕΠΣΛ στο γήπεδο Ελευθερών ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Τύρναβο (0-1), με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική της β’ φάσης των ομίλων. «Χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ο Ντονούδης που παραβίασε την αντίπαλη εστία με δυνατό σουτ μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Κατσιαρό.


Σε γενικές γραμμές ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Οι δύο ομάδες κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές αλλά δεν εντυπωσίασαν με την αγωνιστική τους εικόνα. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή καταγράφηκε στο 30’ όταν ο Γεωργολόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενουμένων, «τσίμπησε» την μπάλα προ του τερματοφύλακα Βλιώρα, η οποία ωστόσο κατέληξε άουτ.
Στο 32’ ο ΑΟ Ελευθερών απείλησε και πάλι αυτή τη φορά με τον Μάστορα που έκλεψε την μπάλα, προσπάθησε να πλασάρει από μακριά, άλλα η ενέργειά του δεν είχε ευτυχή κατάληξη.
Ο Τύρναβος, που άρχισε να ανεβάζει στη συνέχεια στροφές, έφτασε κοντά στο γκολ στο 34’ όταν ο Καραμήτσιος ελίχθηκε πολύ ωραία στο ύψος της μεγάλης περιοχής και σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω από το δεξί «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, ενώ στο 39’ ο Ντονούδης με κοντινό σουτ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μόσιαλο.
Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους καταγράφηκε στο 44’ όταν ο Βατμανίδης πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας μετά από σέντρα από τα δεξιά, όμως έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε στην επανάληψη με τις δύο ομάδες να έχουν κατά διαστήματα τον πρώτο λόγο.
Στο 58’ με τον Τσέζμα και στο 82’ με τον Ντονούδη οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο πολύ καλές φάσεις, ενώ οι γηπεδούχοι στο 72’ με τον Βατμανίδη και στο 74’ με τον Χατζή.
Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα για να ακολουθήσει η παράταση.
Ο ΑΟ Ελευθερών απείλησε στο 104’ όταν το σουτ του Καλφούντζου πέρασε ελάχιστα άουτ, ωστόσο η μεγάλη φάση για του γηπεδούχους χάθηκε στο 110’ όταν ο Θανάς από το ύψος του πέναλτι, κι ενώ ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης, πλάσαρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τελικά αυτοί που χαμογέλασαν ήταν οι φιλοξενούμενοι καθώς στο 114’ ο Ντονούδης έπαιξε πολύ ωραία το 1-2 με τον Κατσιαρό και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει έτσι το τελικό 0-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Τυρνάβου.
Το γκολ αυτό έφερε εκνευρισμό στους παίκτες του ΑΟ Ελευθερών με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και να οξυνθούν τα πνεύματα αρχικά στον πάγκο της ομάδας και στη συνέχεια στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα το ματς να λήξει μέσα σε ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα.
Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Κουκούλης (θέλησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις και το πέτυχε) με βοηθούς τους κ. Καραγιάννη και Δεδικούση.
ΑΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ (Α. Ταυλαρίδης): Mόσιαλος, Ανυφαντής, Βάνης, Κολοβός, Ζησόπουλος, Χατζής Γ., Μάστορας (61’ Θανάς), Μασρί, Βατμανίδης, Καλφούντζος (114’ Σωμιράς), Γεωργολόπουλος (83’ Κουτσοδόντης).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Σακελλαρίου): Βλιώρας, Καρράς, Νταναβάρας, Τσατσελάρι Ρ., Κουτσοκέρας, Τσέζμα, Καραμήτσιος (51’ Δασκαλόπουλος), Ντονούδης, Μπάκος Ι., Κατσαρός, Κομπόλι.
***
Οι 8άδες των ομίλων που θα μπουν στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση του θεσμού έχουν ως εξής:
1ος όμιλος
Οικονόμος, Π.Ο. Ε., Δαμασιακός, Βλαχογιάννι, Προμηθέας, Ακαδ. Τυρνάβου, Δήμητρα Γιάνν., Στεφανόβουνο /Γαλανόβρυση.
2ος όμιλος
Σμόλικας, Κιλελέρ, Φιλοκτήτης, Αστραπή Ν.Π., Ανάβρα, Μελισσοχώρι, Μαρμαρίνη, Ιπποκράτης.
3ος όμιλος
Φαλανιακός, Αμπελωνιακός, Αργυροπούλι, Τύρναβος 2005, ΑΣ Βορειοηπειρωτών, Παναγροτικός, Κουλούρι, Δένδρα.
4ος όμιλος
Ηρακλής Λάρ., Αμυγδαλέα, Αμπελιά, Αγ. Ανάργυροι, Μαυροβούνι, Ναρθάκι, Αναγέννηση Φ., Χαλκιάδες.

Του Άρη Γκουντρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass