Να αποφύγει τις παγίδες θέλει ο Ερμής Αγιάς

ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ (17:00) ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ

Δημοσίευση: 14 Δεκ 2018 22:39

Τη δεύτερη «εκτός των τειχών» νίκη θα διεκδικήσει αύριο κόντρα στο Μαρούσι (17:00) ο Ερμής Αγιάς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής.

Με ανεβασμένη την ψυχολογία από την πολύ σημαντική επιτυχία του περασμένου Σαββάτου επί του Κόροιβου, οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα δηλώνουν αποφασισμένοι να διευρύνουν το σερί τους και να κρατηθούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Το έργο τους ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολο μπορεί να χαρακτηριστεί αφού το αυριανό παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες. Το Μαρούσι είναι μία ομάδα που στηρίζεται στην έδρα και μάλιστα είναι χαρακτηριστική η 100άρα με την οποία «φιλοδώρησε» τον πρωτοπόρο Ηρακλή, αλλά και η νίκη επί της Καρδίτσας την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της είναι ότι διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Φυσικά η ήττα από το Ψυχικό την περασμένη Τετάρτη στο εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής κράτησε το Μαρούσι στη ζώνη των πλέι άουτ, γεγονός που σημαίνει ότι οι γηπεδούχοι θέλουν διακαώς τη νίκη για να ξεφύγουν από τις επικίνδυνες θέσεις. «Πρόκειται για μία πολύ σκληρή ομάδα, με αντίθετο στιλ παιχνιδιού. Ένα νεανικό σύνολο με ενθουσιασμό που στην έδρα του είναι πολύ επικίνδυνο» σχολίασε ο τεχνικός του Ερμής Αγιάς, Γιώργος Σκαραφίγκας και πρόσθεσε: «Αυτό για μας σημαίνει ότι πρέπει να παίξουμε με πολλή δύναμη, ιδιαίτερα στο «ένας εναντίον ενός», να μην δεχθούμε εύκολα καλάθια και να πάμε το παιχνίδι σε αργό ρυθμό». Η εβδομάδα αν και ξεκίνησε με καλούς οιωνούς, δυστυχώς δεν είχε ανάλογη συνέχεια για τους «κυανόλευκους», υπό την έννοια ότι παρουσιάστηκαν προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα δύο από τους περιφερειακούς της ομάδας, οι Τζόλος και Λάππας δεν προπονήθηκαν και η συμμετοχή τους στην αυριανή αναμέτρηση κρίνεται αμφίβολη. Φυσικά από το ιατρικό τιμ της ομάδας γίνονται μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να καταστεί δυνατή η συμμετοχή τους, ειδάλλως το πρόβλημα στην περιφέρεια θα είναι σοβαρό για τον Γιώργο Σκαραφίγκα.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Α2 (15/12, 17:00) έχουν ως εξής (σε παρένθεση οι κομισάριοι): Εθνικός- Πευκοχώρι: Κατραχούρας-Χαλαμπαλάκης-Κώτσου (Μουζάκης Στ.) Ψυχικό-Καστοριά: Σταματόπουλος-Γερακίνης-Κωνσταντινίδου (Σταύρου) Καρδίτσα-Απόλλων Π.: Πουρσανίδης Κ.-Τζιοπάνος Ν.-Τζίμα (Τέγα) Μαρούσι-Ερμής Αγιάς: Παντελίδης-Κοντίλης-Καρπάνος (Ελευθεριάδης) Αμύντας-Χαρ. Τρικούπης: Διαμαντής-Δημόπουλος-Νάστος (Άκελ) Διαγόρας Δρ.-Ιωνικός Ν.: Τσαρούχα-Ανδρικόπουλος-Θεοδωρόπουλος Ρ. (Δούκας) Ιπποκράτης-Καβάλα: Κάρδαρης-Κωνσταντινόπουλος-Μαγκουνής (Τεφτίκης) Ηρακλής-Κόροιβος: Παγώνης-Ευφραιμίδης-Ξέρας (Δροσόπουλος)

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass