ΤΖΙΑΝΛΟΥΚΑ ΦΕΣΤΑ:

Θα μας βοηθήσουν οι μεταγραφές

Γ.ΠΑΡΑΣΧΟΣ: ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ…

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2019 22:09

Την ικανοποίησή του εξέφρασε ο τεχνικός της ΑΕΛ Τζιανλούκα Φέστα για το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας στα πρώτα 60 λεπτά της αναμέτρησης, όπως επίσης και για το πετυχημένο ντεμπούτο των νεομεταγραφέντων, που έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν ώστε να υλοποιηθούν οι στόχοι.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Αστέρα Γιώργος Παράσχος συνεχάρη τους παίκτες και των δύο ομάδων που σε ένα γήπεδο που το χαρακτήρισε παγοδρόμιο απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο, ενώ ανέφερε πως από την έντονη επιθετικότητα της ΑΕΛ φοβήθηκε πως η ομάδα του θα δεχτεί περισσότερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Τζιανλούκα Φέστα (ΑΕΛ): «Για 60 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί και εκτός των γκολ, δημιουργήσαμε και άλλες φάσεις, για να σκοράρουμε. Αγωνίστηκαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, παίκτες που έδειξαν πως μπορούν να μας βοηθήσουν στη συνέχεια. Είναι πολύ σημαντικό το ότι κερδίσαμε το σημερινό (σ.σ. χθεσινό) παιχνίδι και ξεκινήσαμε θετικά την καινούρια χρονιά.

Έχουμε μπροστά μας δύο συνεχόμενα παιχνίδια με Απόλλωνα Σμύρνης και Άρη στην έδρα μας που θέλουμε να κερδίσουμε και από αύριο το μυαλό μας, επικεντρώνεται σε αυτά τα ματς».

Γιώργος Παράσχος (Αστέρας Τρίπολης): «Καταρχάς, ήταν ευτύχημα που δεν τραυματίστηκε κανένας ποδοσφαιριστής από τις δύο ομάδες, σ' αυτό το γήπεδο - παγοδρόμιο.

Οι παίκτες μου στο πρώτο ημίχρονο άργησαν να προσαρμοστούν στις συνθήκες του αγώνα, σε αντίθεση με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ που μπήκαν από το πρώτο λεπτό δυνατά στο παιχνίδι και πήγαιναν πρώτοι στην μπάλα.

Η ΑΕΛ μάς πίεσε και δεν σας κρύβω πως φοβήθηκα κάποια στιγμή, ότι το σκορ μπορεί να ξεφύγει

Στο δεύτερο όμως ημίχρονο αντιδράσαμε και μπορέσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του αγώνα. Πετύχαμε ένα 2ο τέρμα και είχαμε αρκετές ευκαιρίες.

Και οι δύο ομάδες έδειχναν πως ήθελαν από το πρώτο παιχνίδι να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Πιστεύω ότι και στο επαναληπτικό ματς θα γίνει ένα εξίσου καλό παιχνίδι και μακάρι ο καλύτερος να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση».

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass