Ανετη νίκη της ΑΕΚ

*Χθες επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-0

Δημοσίευση: 21 Ιαν 2019 16:06

Εντυπωσιακή για δεύτερο συνεχόμενο ματς η ΑΕΚ νίκησε 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης και ανέβηκε στην 3η θέση της Super League μετά από 16 αγωνιστικές. Το ματς έγινε στο ΟΑΚΑ παρουσία περίπου 8.000 θεατών και τα γκολ των πρωταθλητών σημείωσαν οι Λιβάγια (9’), Αλεφ (11’) και Πόνσε (20’-πέναλτι).
Το ολικό lifting της ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε στο ΟΑΚΑ. Μια ομάδα που τον Νοέμβριο δεν βλεπόταν και τον Δεκέμβριο κατάφερνε μετά βίας να ξεπερνά τη μετριότητα, μεταμορφώθηκε σε μηχανή παραγωγής γκολ. Τέσσερα στο πρώτο ημίχρονο στα Γιάννινα πριν από έξι ημέρες, τρία στο ημίχρονο απόψε.


Ακόμα μία εύκολη νίκη, από αυτές που είχε τόσο μεγάλη ανάγκη τους προηγούμενους μήνες, αλλά φαίνεται πως ο συνδυασμός των υποχρεώσεων του Champions League είχε εξαντλήσει την ομάδα.
ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Γκάλο, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Χουλτ, Μπακασέτας, Αλέφ, Μάνταλος (71’ Κρίστιτσιτς), Πόνσε (82’ Γιακουμάκης), Λιβάγια (77’ Κλωναρίδης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας (46’ Βλάχος), Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (65’ Φερνάντεθ), Άνχελ, Βαλιέντε, Ιγλέσιας (73’ Δουβίκας), Μουνάφο, Καλτσάς, Μανιάς.

ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
Με ένα γκολ από πέναλτι «φάντασμα», που κέρδισε και εκτέλεσε ο Κάστρο, η Ξάνθη επικράτησε με 2-1 του Ατρόμητου. Ο Κουλούρης είχε ανοίξει το σκορ μόλις στο 5’, αλλά ο Ντουρίτσκοβιτς στο 35’ έκανε το 1-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Κάστρο στο 59’ και έκανε την ανατροπή για τους «Ακρίτες». Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα του Ατρόμητου στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.
Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Μπαριέντος (81’ Χατζητερζόγλου), Αλμέιδα, Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίτσκοβιτς (89’ Γέντρισεκ), Καντά (65’ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης
Ατρόμητος (Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηισαΐας, Μπουσούλατζιτς (74’ Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Βασιλακάκης, Καρασαλίδης, Κουλούρης, Μπρούνο (63’ Μούγιακιτς), Ρισβάνης, Ενσικουλού (46’ Γιαννούλης).

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΟΦΗ
Την μεγαλύτερη σε έκταση νίκη, στο φετινό πρωτάθλημα, σημείωσε ο ΟΦΗ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 του Παναιτωλικού. Ο Ναμπί με... ονειρικό ντεμπούτο σημείωσε δύο γκολ με απευθείας εκτελέσεις φάουλ (26’, 73’), ενώ δίχτυα βρήκε και ο Βουό (86’). Οι παίκτες του Δέλλα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κυριακίδη, ενώ στο 37’ ο Μοράρ έχασε πέναλτι.
ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχόγεβιτς, Μπράουν (85’ Δεληγιαννίδης), Νάστος, Μεγιάδο, Ντίνας (80’ Νέιρα), Ναμπί (90’ Οικονόμου), Κουτσιανικούλης, Βουό
Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης (69’ Αμαράλ), Άργκους, Μάλης, Μαρινάκης, Λιάβας (60’ Μπαϊροβιτς), Λουσέρο, Ντίας, Μάζουρεκ (73’ Γιαννακόπουλος), Μανα, Μοράρ.
* Το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο ξεκίνησε με καθυστέρηση, καθώς οι προπονητές των δύο ομάδων είχαν επεισόδιο στα αποδυτήρια, που συνεχίστηκε και εκτός, στον αγωνιστικό χώρο.
Ο τεχνικός της ομάδας του Αγρινίου, Τραϊανός Δέλλας, ανέφερε μετά το ματς για τον Νίκο Παπαδόπουλο: «Ντρέπομαι πραγματικά για τη συμπεριφορά του Νίκου Παπαδόπουλου. Ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του. Έχω να συναντήσω τέτοιο πράγμα πάρα πολλά χρόνια. Είναι ντροπή για τον ίδιο πάνω από όλα που εκπροσωπεί μια τόσο μεγάλη ομάδα».
Όταν ρωτήθηκε να πει τι ακριβώς συνέβη, απάντησε: «Ρωτήστε τον ίδιο. Θα έπρεπε να ντρέπεται».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass